Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Η Αστυνομία ζήτησε αναβολή του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και του ΑΕΚ-Άρης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Αστυνομία ζήτησε αναβολή του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και του ΑΕΚ-Άρης

Η ΕΛ.ΑΣ εξέφρασε με επίσημο έγγραφο τις αντιρρήσεις της στην ΕΠΟ για τη διεξαγωγή των δύο ντέρμπι στις 6 και 7 Δεκεμβρίου και ζήτησε την αναβολή τους

Η αστυνομία εξέφρασε και με επίσημη τρόπο την πλήρη αντίθεση της για τη διεξαγωγή των δύο ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού και ΑΕΚ – Άρης για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ μετά την ακατανόητη απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει στη συγκεκριμένη ημερομηνία τα δύο ματς του Κυπέλλου, έστειλε επίσημο έγγραφο στην ομοσπονδία και ζητάει να μην διεξαχθούν τα ματς στις 6 και στις 7 Δεκεμβρίου.

Ποιοι είναι οι λόγοι της αναβολής

Οι αρχές πιστοποίησαν τις αντιρρήσεις που ήδη είχαν διαρρεύσει, καθώς απέστειλαν σχετικό έγγραφο στην ΕΠΟ, με το οποίο ενημερώνουν ότι δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια των δυο αγώνων εξαιτίας της επετείου της δολοφονίας Γρηγορόπουλου και της επίσκεψης Ερντογάν στην Αθήνα.

Για αυτό τον λόγο και ζητούν την αναβολή των δυο παιχνιδιών για τη φάση των «16» της διοργάνωσης και τον ορισμό τους σε άλλη ημερομηνία, αναμένοντας να γίνει πράξη το αίτημα τους από την ομοσπονδία μέσα στις επόμενες ώρες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις