Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΣΥΡΙΖΑ εξελίξεις: “Ο Κασσελάκης εφευρίσκει κάθε μέρα κάτι, όλο και πιο προκλητικό”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ εξελίξεις: “Ο Κασσελάκης εφευρίσκει κάθε μέρα κάτι, όλο και πιο προκλητικό”

ΣΥΡΙΖΑ εξελίξεις: "Ο κ. Κασσελάκης τους προκαλεί" σημείωσε, ενώ αναρωτήθηκε : "Θέλει να μείνει μόνος του με όσους δεν του φέρνουν αντίρρηση;"

Για τις εξελίξεις, στο χάσμα ανάμεσα στα στελέχη και την κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στον ΣΥΡΙΖΑ αφού ο Στεφανος Κασσελάκης άνοιξε την πόρτα της εξόδου στην ομάδα Αχτσιόγλου μίλησε η δημοσιογράφος Έλλη Στάη στο OPEN κάνοντας λόγο για “μία εικόνα διάλυσης ως μπουφόνικη κωμωδία”. “Ο κ. Κασσελάκης τους προκαλεί”, σημείωσε προσθέτοντας ότι “το ερώτημα είναι τι θέλει να κάνει ο πρόεδρος του κόμματος. Θέλει να μείνει μόνος του με όσους δεν του φέρνουν αντίρρηση;”, αναρωτήθηκε η δημοσιογράφος. Η Έλλη Στάη τόνισε ότι εάν ο Στέφανος Κασσελάκης έχει ένα πολιτικό σχέδιο, το οποίο πει για να το ακούσουν και τα στελέχη του και οι ψηφοφόροι του, τότε μπορούμε να καταλάβουμε γιατί τους προκαλεί να φύγουν. Εάν αποφάσιζε να τους διαγράψει θα ήταν πιο “αρχηγική κίνηση”, σημείωσε. Παράλληλα εξήγησε ότι δεν έχει πολιτικό σχέδιο.

Για τους 6+6, δηλαδή για την ομάδα Αχτσιόγλου, η δημοσιογράφος ανέφερε ότι δεν έχουν άλλη επιλογή και πρέπει να φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς “το παιχνίδι έχει χοντρύνει” και “δεν έχουν κανέναν τρόπο συμβίωσης;” Η δημοσιογράφος εξέφρασε την άποψη ότι ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Παύλο Πολάκη συντονίζονται, ενώ μίλησε και για τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι “παρενέβη ενωτικά”. “Ο κ. Κασσελάκης εφευρίσκει κάθε μέρα και κάτι όλο και πιο προκλητικό”, τόνισε στη συνέχεια ενώ αναφέρθηκε και “στην ωμή πραγματικότητα” των δημοσκοπήσεων. “Εάν αποδυναμωθεί και συρρικνωθεί δημοσκοπικά ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι θέμα επιβίωσης για όσους μένουν”, σημείωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις