Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μικέλε Μορόνε Αθήνα: Η ανάρτηση μετά την εμφάνισή του στα «MadWalk»
LIFESTYLE

Μικέλε Μορόνε Αθήνα: Η ανάρτηση μετά την εμφάνισή του στα «MadWalk»

Μικέλε Μορόνε Αθήνα: «Ευχαριστώ Αθήνα για την αγάπη σου», έγραψε ο Ιταλός ηθοποιός

Ο Μικέλε Μορόνε βρέθηκε στα «MadWalk» που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου «κλέβοντας» τις εντυπώσεις. Ο Ιταλός ηθοποιός και τραγουδιστής ερμήνευσε ζωντανά πάνω στην σκηνή του σόου, χωρίς playback έπειτα από δική του απαίτηση. Ο πρωταγωνιστής της σειράς «365 μέρες» φορούσε γυαλιά ηλίου και είχε εφέ από φλόγες πάνω στο stage. Ο Μορόνε έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, για να μοιραστεί μερικά στιγμιότυπα από το λαμπερό σόου και να ευχαριστήσει τον κόσμο και τα βραβεία. Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: «Ήταν απλά πανέμορφο! Ευχαριστώ Αθήνα για την αγάπη σου, και ευχαριστούμε το @madwalk για το υπέροχο σόου!!».

Δείτε την ανάρτηση

H εμφάνισή του στα «MadWalk»

Ο Μικέλε Μορόνε ήταν η έκπληξη των φετινών MadWalk και η εμφάνισή του στη σκηνή, «έκλεψε» τις εντυπώσεις. Ο Ιταλός ηθοποιός και τραγουδιστής καταχειροκροτήθηκε μετά το σόου του, το οποίο ο ίδιος ήθελε να πραγματοποιηθεί ζωντανά και χωρίς playback. Φορώντας γυαλιά ηλίου και με τον αέρα ενός σταρ, ο πρωταγωνιστής της σειράς «365 μέρες» του Netflix έκανε το σόου του, με εφέ από φλόγες πάνω στο stage.

Πότε έφτασε στην Ελλάδα ο Μορόνε

Ο Μορόνε έφτασε στην Ελλάδα την ίδια μέρα της εκδήλωσης των MadWalk και όπως είπε σε ρεπόρτερ του «Super Κατερίνα», δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται τη χώρα. Αυτή ήταν και η μοναδική του δήλωση, καθώς σταμάτησε να απαντά στις ερωτήσεις που δεχόταν και συνέχισε να περπατά προς την έξοδο του αεροδρομίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις