Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

06

Δεκεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Ανοιχτά μαγαζιά Κυριακές – Δεκέμβριος 2023: Αντίστροφη μέτρηση για το εορταστικό ωράριο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανοιχτά μαγαζιά Κυριακές – Δεκέμβριος 2023: Αντίστροφη μέτρηση για το εορταστικό ωράριο

Ανοιχτά μαγαζιά Κυριακές - Δεκέμβριος 2023: Σε εορταστικούς ρυθμούς μπαίνουν τα εμπορικά καταστήματα με τους εμπόρους να αναμένουν θετικό τζίρο αυτές τις ημέρες.

Για δύο Κυριακές αναμένεται να είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα την εορταστική περίοδο, με τους εμπόρους να αναμένουν θετικό τζίρο αυτές τις ημέρες. Το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για τις Κυριακές είναι από τις 11:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ. Αναλυτικότερα, την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023, παραμονή Χριστουγέννων τα καταστήματα θα μπορούν να παραμείνουν ανοικτά, ενώ το ίδιο θα ισχύει και για την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, παραμονή Πρωτοχρονιάς προκειμένου οι καταναλωτές να κάνουν τα τελευταία ψώνια.

Έρχονται Black Friday και Cyber Monday

Την ίδια ώρα, σε λίγες ημέρες έρχεται η Black Friday, η οποία ενδείκνυται για αγορές ενόψει των γιορτών. Συγκεκριμένα, την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, 24 του μήνα δηλαδή, «γιορτάζουμε» την ημέρα των μεγάλων εκπτώσεων. Στις 27 του μήνα πάλι «πέφτει» Cyber Monday που αφορά κυρίως αγορές μέσω διαδικτύου.

Πότε ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις 2024

Τέλος, με τον ερχομό του 2024, έρχονται και οι χειμερινές εκπτώσεις που θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου μέχρι και την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου. Την ίδια ώρα, επισημαίνεται πως τα καταστήματα αναμένεται να λειτουργήσουν την πρώτη Κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων, δηλαδή στις 14 Ιανουαρίου με προτεινόμενο ωράριο από τις 11 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ.

Χριστούγεννα: Εντυπωσιακοί στολισμοί

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις