Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάκης Ρουβάς κόρη: «Μεγάλωσες, πηγαίνεις και στα κλαμπ τώρα… Αχ…», είπε ο γνωστός τραγουδιστής
LIFESTYLE

Σάκης Ρουβάς κόρη: «Μεγάλωσες, πηγαίνεις και στα κλαμπ τώρα… Αχ…», είπε ο γνωστός τραγουδιστής

Σάκης Ρουβάς κόρη: Ο τραγουδιστής αφιέρωσε σε εκείνη και τη σύζυγό του τραγούδια πάνω από τη σκηνή

Ο Σάκης Ρουβάς ξεκίνησε τις χειμερινές του εμφανίσεις στο κέντρο που τραγουδάει δίπλα στις Μέλισσες και την Αναστασία. Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, η 15χρονη κόρη του, Αναστασία βρέθηκε εκεί μαζί με τη μητέρα της, Κάτια Ζυγούλη. Δεδομένου ότι η κόρη τους είχε τα γενέθλιά της στις 2 Νοεμβρίου, ο τραγουδιστής βρήκε την ευκαιρία να της ευχηθεί πάνω στην πίστα. Συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς δήλωσε πρώτα: «Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά στην κόρη μου που είναι σήμερα εδώ», ενώ στη συνέχεια της τραγούδησε το «Happy Birthday».

Μόλις τελείωσε το κομμάτι, είπε στην κόρη του: «Μεγάλωσες, πηγαίνεις και στα κλαμπ τώρα… Αχ…». Ωστόσο, οι «εκπλήξεις» στις γυναίκες της ζωής του δεν τελείωσαν εκεί. Μετά το γενέθλιο τραγούδι, ο Σάκης Ρουβάς αφιέρωσε στην γυναίκα του το κομμάτι «Σ’ έχω ερωτευτεί». «Το επόμενο τραγούδι θέλω να το αφιερώσω στη γυναίκα μου, που είναι και εκείνη σήμερα εδώ, και μου χάρισε την Αναστασία και άλλα τρία παιδιά», είπε και σχημάτισε με τα χέρια του μια καρδιά.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις