Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αγγελόπουλος – Βαμβακούση: Η αναφορά στην εγκυμοσύνη της συζύγου του
LIFESTYLE

Αγγελόπουλος – Βαμβακούση: Η αναφορά στην εγκυμοσύνη της συζύγου του

Αγγελόπουλος - Βαμβακούση: «Η ζωή έχει και τα καλά και τα άσχημα, δυστυχώς ή ευτυχώς» είπε για τον θάνατο της μητέρας του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της συζύγου του, Δήμητρας Βαμβακούση. Ο πρώην παίκτης του «Survivor» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» κι αρχικά, ανέφερε για τα γυρίσματα που κάνει στην Κύπρο: «Είναι δύσκολο να πηγαινοέρχομαι Κύπρο γιατί χάνω στιγμές από την εγκυμοσύνη της Δήμητρας». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Καταλαβαίνετε ότι να είσαι 2-3 μέρες εκεί και μετά εδώ, να λείπεις από την όμορφη διαδικασία της εγκυμοσύνης, να το συνδυάζεις με τις απαιτήσεις ενός νοσοκομείου, ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι, δεν είναι εύκολο».

Όσο για τη μητέρα του, που έφυγε από τη ζωή μία ημέρα μετά τον γάμο του, είπε: «Η ζωή έχει και τα καλά και τα άσχημα, δυστυχώς ή ευτυχώς. Καλό είναι οι άνθρωποι να γερνάνε και να φεύγουν κι ειδικά, όταν είναι γονείς να ζουν και κάποια πράγματα. Από εκεί και πέρα, δεν αποφασίζουμε εμείς. Κρατάμε για να συνεχίσουμε αυτά που έχουμε προλάβει από τη μάνα και συνεχίζουμε με τα όποια ευχάριστα έχουμε».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις