Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κλοπή λαδιού – Μεσσηνία: Αγρότης επικήρυξε με 1.000 ευρώ τους δράστες που τον έκλεψαν
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κλοπή λαδιού – Μεσσηνία: Αγρότης επικήρυξε με 1.000 ευρώ τους δράστες που τον έκλεψαν

Κλοπή λαδιού - Μεσσηνία: Αγρότης καταγγέλλει ότι του έκλεψαν 36 μεγάλα τσουβάλια με ελιές

Στους Γαργαλιάνους, στον νομό Μεσσηνίας, αγρότης καταγγέλλει ότι του έκλεψαν 36 μεγάλα τσουβάλια με ελιές μέσα από το χωράφι του, τα οποία αντιστοιχούν περίπου σε 400 κιλά λάδι. Με τη σειρά του, για να καταφέρει να πάρει πίσω τη σοδειά, επικήρυξε με 1.000 ευρώ αυτούς που τον έκλεψαν. «Την περασμένη Τρίτη προς Τετάρτη, ήταν το μοναδικό βράδυ που φύγαμε και πήγαμε στην Αθήνα για κάποια δουλίτσα που είχαμε το πρωί. Και όταν επιστρέψαμε δεν βρήκαμε τα τσουβάλια με τις ελιές στο χωράφι», εξηγεί ο Αντώνης Κατσούλας μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ, «ΝewsRoom», ενώ τόνισε ότι «το χωράφι είναι επάνω στον δρόμο, είναι περιφραγμένο. Φαίνεται σχεδόν αδύνατον κάποιος να μπορέσει να κόψει το συρματόπλεγμα. Κι όμως έγινε».

Οι ελιές ήταν από βιολογική καλλιέργεια. «36 πολύ μεγάλα τσουβάλια μου έκλεψαν. Σε ελαιόλαδο, είναι περίπου γύρω στα 400 κιλά» διευκρίνισε ο κ. Κατσούλας και συμπλήρωσε ότι «το θέμα είναι ότι εμείς το κάνουμε βιολογικό λάδι, έχουμε βιολογική καλλιέργεια, έχει πολύ μεγαλύτερη αξία και δεν βρίσκεις και να το αγοράσεις εύκολα».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις