Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΚΤΕΛ Τρικάλων – μαχαίρωμα: Αιματηρός καυγάς
ΕΛΛΑΔΑ

ΚΤΕΛ Τρικάλων – μαχαίρωμα: Αιματηρός καυγάς

ΚΤΕΛ Τρικάλων - μαχαίρωμα: Τον φόβο σκόρπισε ο άγριος διαπληκτισμός μεταξύ δύο επιβατών μέσα σε λεωφορείου του ΚΤΕΛ, λίγο έξω από τα Τρίκαλα

Τον φόβο σκόρπισε ο άγριος διαπληκτισμός μεταξύ δύο επιβατών μέσα σε λεωφορείου του ΚΤΕΛ, λίγο έξω από τα Τρίκαλα. Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του trikalanews.gr, το λεωφορείου ενώ βρισκόταν λίγο έξω από την πόλη των Τρικάλων, για ασήμαντη αφορμή ξεκίνησε ένας καβγάς μεταξύ ενός 32χρονου κι ενός 38χρονου. Ο διαπληκτισμός αγρίεψε τόσο πολύ που βγήκαν και μαχαίρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αμφότεροι και να χρειαστεί η μεταφορά τους στα επείγοντας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων. Η κατάστασή της υγείας τους δεν εμπνέει λόγους ανησυχίας ωστόσο το περιστατικό αναστάτωσε τους υπόλοιπους επιβάτες που βρέθηκαν εν μέσω αυτού του θερμού επεισοδίου.

Οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αττικής επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη μετά από διαπληκτισμό

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αττικής σε γραμμή που έχει αναλάβει από τον ΟΑΣΑ στην Αθήνα, με τον οδηγό να έχει τεθεί σε αργία, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΤΕΛ Αττικής. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», πριν από λίγες μέρες μια γυναίκα επιβάτης σε λεωφορείο σηκώθηκε και πήγε στον οδηγό, κάνοντάς του κάποιες ερωτήσεις όσον αφορά τις στάσεις. Ωστόσο, ο οδηγός δεν είχε διάθεση να βοηθήσει την γυναίκα στις ερωτήσεις που είχε και της μίλησε απότομα. Σε αυτό το σημείο ένας άνδρας σηκώθηκε, πήγε προς τον οδηγό και τον ρώτησε γιατί μιλάει με αυτόν τον τρόπο στην γυναίκα. Τότε, ο οδηγός του λεωφορείου ακινητοποίησε το όχημα και ξεκίνησε να διαπληκτίζεται με τον επιβάτη, ενώ και δεύτερος επιβάτης μπλέχθηκε μέσα στον διαπληκτισμό.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο όμως που εξασφάλισε αποκλειστικά η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», φαίνεται ο οδηγός όταν σηκώθηκε από τη θέση του, να κρατάει στο δεξί του χέρι ένα κατσαβίδι. Η εκπομπή επικοινώνησε με τον ΟΑΣΑ και με το ΚΤΕΛ Αττικής, αναφορικά με το περιστατικό, με το ΚΤΕΛ να απαντά: «Επιλήφθηκε άμεσα το πειθαρχικό συμβούλιο και μέχρι να ολοκληρωθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες ο οδηγός τίθεται σε αργία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις