Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απείλησε την πρώην σύζυγό του: “Δεν το ήθελα, αλλά με έχει κάνει παντού ξεφτίλα”
ΕΛΛΑΔΑ

Απείλησε την πρώην σύζυγό του: “Δεν το ήθελα, αλλά με έχει κάνει παντού ξεφτίλα”

Απείλησε την πρώην σύζυγό του: Στην απολογία του ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι έστειλε απειλητικά μηνύματα στο κινητό της πρώην συζύγου του, όμως υποστήριξε ότι το έκανε για να σταματήσει να τον ενοχλεί και να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του

Απειλητικά μηνύματα στην πρώην σύζυγό του έστειλε κατηγορούμενος στη Θεσσαλονίκη ώστε να τον αφήσει να ζήσει με την ερωμένη του. Στην απολογία του παραδέχθηκε πως προέβη σ’ αυτή την κίνηση για να σταματήσει να τον ενοχλεί και να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή σε άντρα που απείλησε την εν διαστάσει σύζυγό του για να τον αφήσει ήσυχο ώστε να συνεχίσει τη ζωή του με τη νέα του σύντροφο. Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε στην απολογία του ότι έστειλε απειλητικά μηνύματα στο κινητό της πρώην συζύγου του, όμως υποστήριξε ότι το έκανε για να σταματήσει να τον ενοχλεί.

silhouette of man and woman about to kiss on beach during sunset

«Θα έρθω στο γραφείο να σε κάνω ξεφτίλα, θα δεις τι θα σου κάνω»

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στις 15 Νοεμβρίου, έστειλε απειλητικά μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο της 35χρονης λογίστριας, σημειώνοντας: «Θα έρθω στο γραφείο να σε κάνω ξεφτίλα, θα δεις τι θα σου κάνω». Η 35χρονη ανέφερε στους δικαστές πως ο κατηγορούμενος έχει ασκήσει σωματική βία σε βάρος της στο παρελθόν, ενώ όταν έκαναν προσπάθειες για παιδί με εξωσωματική, εκείνος είχε συνάψει κρυφά ερωτική σχέση με άλλη γυναίκα η οποία έμεινε έγκυος από εκείνον:

«Στη δεύτερη εξωσωματική προσπάθεια εκείνος διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, όμως ερχόταν και μου έλεγε ότι θέλει να γυρίσει πίσω. Την άφησε έγκυο και το ανακάλυψα. Ένα μήνα νωρίτερα έχασα το παιδί για λόγους υγείας και ένα μήνα μετά έμαθα ότι είναι έγκυος η κοπέλα. Τότε της έστειλα φωτογραφίες, ηχογραφήσεις και μηνύματα, γιατί μου έλεγε ότι δε τρέχει τίποτα. Εκείνος άρχισε να με απειλεί επειδή το έκανα. Φοβάμαι να βγω έξω γιατί με απειλεί ακόμη και στη δουλειά», υποστήριξε.

Στην επεισοδιακή κατάθεσή της άρχισε να φωνάζει στον συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορουμένου που της απηύθυνε ερωτήσεις, ενώ κάποια στιγμή έπεσε μπροστά από την έδρα, αλλά συνήλθε μόνη της δευτερόλεπτα αργότερα. Αν και είχε ολοκληρωθεί η κατάθεσή της η γυναίκα άρχισε να φωνάζει ξανά μέσα στη δικαστική αίθουσα, όταν ο συνήγορος υπεράσπισης προσκόμισε μηνύματα που έστειλε η ίδια στον κατηγορούμενο λίγες ημέρες νωρίτερα και του ζητούσε να βρεθούν και να συνευρεθούν ερωτικά.

man and woman holding hands in silhouette photography

«Ήθελα να ξεκόψω, αυτή η κατάσταση είναι άρρωστη»

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι έστειλε απειλητικά μηνύματα στο κινητό της πρώην συζύγου του: «Έστειλα τα μηνύματα για να με αφήσει ήσυχο, έχω απαυδήσει. Έφυγα τον Ιούνιο από το σπίτι και με ήρεμο τρόπο της ζητάω να λύσουμε το σύμφωνο συμβίωσης γιατί έχω άλλη σχέση και είναι έγκυος. Όλα αυτά τα χρόνια ήμουν θύμα της. Ήθελα να ξεκόψω από εκείνη γιατί αυτή η κατάσταση είναι άρρωστη. Της έλεγα να τελειώσουμε και αυτή δεν ήθελε, εξοργίστηκε όταν πήγα να το τελειώσω μόνος μου και περισσότερο όταν έμαθε ότι η κοπέλα είναι έγκυος, τότε «έχασε την μπάλα».

Ερχόταν σπίτι, στην καφετέρια, έψαχνε το αυτοκίνητο μου, έκανε πολλά σκηνικά. Δεν ήθελα να την απειλήσω, ήθελα απλά να σταματήσει, κάθε μέρα γίνεται αυτό το πράγμα. Δεν έχω χτυπήσει ποτέ στη ζωή μου άνθρωπο. Είμαι υδραυλικός και με έχει κάνει παντού ξεφτίλα. Έρχεται στην καφετέρια και με χτυπάει με σφαλιάρες, «τραμπουκίζει» την κοπέλα μου, φωνάζει. Θέλω να τελειώνω από αυτήν την κυρία, δε θέλω τίποτα πλέον. Δεν ήθελα να την απειλήσω όμως με έχει φτάσει στο αμήν, με έχει κάνει παντού ξεφτίλα».

a man and a woman sitting on a bench
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις