Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κούλογλου έδρα: Γιατί να την παραδώσω; Ο Κασσελάκης πρέπει να παραδώσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κούλογλου έδρα: Γιατί να την παραδώσω; Ο Κασσελάκης πρέπει να παραδώσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Κούλογλου έδρα: Πρέπει να καταλάβει ο κύριος Κασσελάκης ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει.

«Είδε φως και μπήκε» είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη ο παραιτηθείς ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου. Ο ανεξάρτητος πλέον ευρωβουλευτής Στ. Κούλογλου, ο οποίος αποχώρησε από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με επιστολή-κόλαφο προς τον Στ. Κασσελάκη, μιλώντας στο Ιόνιον FM και την εκπομπή «Ραδιουργίες εκ προμελέτης», εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε σε μία μοναδική παγκοσμίως περίπτωση: Να περνάει απ’ έξω, να δει φως, να ανέβει και να γίνει αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης… Ήταν προϊόν της βαθιάς κρίσης του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό δεν το κατάλαβε».

Σε ερώτηση για την έδρα του, την οποία ο Στέφανος Κασσελάκης τον έχει καλέσει να παραδώσει, ο Στέλιος Κούλογλου είπε με νόημα:

«Ο κύριος Κασσελάκης θα έπρεπε να έχει παραδώσει την προεδρία. Γιατί να παραδώσουμε εμείς την έδρα; Σε ό,τι με αφορά, εγώ ήμουν απολύτως συνεπής στους ανθρώπους που με εξέλεξαν με 200 χιλιάδες ψήφους. Ο κύριος Κασσελάκης έχει πάρει καμιά 70αριά χιλιάδες. Δεν καταλαβαίνω ένας άνθρωπος που ήρθε τώρα, να ζητάει από κάποιον που είναι χρόνια στην προσπάθεια της Αριστεράς να παραδώσει την έδρα. Από πού και ως πού; Αυτό ήταν ένδειξη αμηχανίας…».

«Πρέπει να καταλάβει ο κύριος Κασσελάκης ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει. Δεν μπορεί να κυβερνήσει κανένα κόμμα, από τη στιγμή που δεν ήξερε για την πολιτική στην Ελλάδα. Έλειπε χρόνια στο εξωτερικό… Ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να τα βάλει με τέσσερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα νικήσει τον Μητσοτάκη; Αυτά είναι αστεία πράγματα», κατέληξε. Ο Στέλιος Κούλογλου χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα «πληγωμένο κόμμα» και πρόσθεσε: «Προσπαθούσα να προειδοποιήσω δύο χρόνια πριν τις εκλογές. Έλεγα: Πρόεδρε, μήπως δεν αρέσουμε; Έβλεπα την πραγματικότητα. Ότι θα χάσουμε τις εκλογές και με μεγάλη διαφορά. Δεν εισακούστηκε τίποτα. Δεν ήθελαν να ακούσουν»

Σχόλιο Δρυμιώτη για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τη δημοσκόπηση της Opinion Poll 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις