Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η μητέρα μου είχε μια εικοσαετή ταλαιπωρία, πίστευε ότι έχει κάταγμα»
LIFESTYLE

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η μητέρα μου είχε μια εικοσαετή ταλαιπωρία, πίστευε ότι έχει κάταγμα»

Όσα είπε για την απώλεια της μητέρας του - Επιβεβαίωσε, μεταξύ άλλων, την εγκυμοσύνη της Δήμητρας Βαμβακούση

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου, όπου και επιβεβαίωσε στην παρουσιάστρια ότι περιμένουν με τη Δήμητρα Βαμβακούση το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Ο πρώην Survivor, πήγε στην εκπομπή «Ελένη», όπου αρχικά η παρουσιάστρια είπε: «Έλα να σε φιλήσω, θα ξεκινήσω με τις καλές ευχές καρδιάς, για σένα και τον δικό σου άνθρωπο που προφύλαξες τόσο καλά». «Πραγματικά τις ευχές μου και για το νέο μέλος που περιμένετε. Έχετε έρθει μαζί; Ποια είναι; Δεν βλέπω κάποια που να είναι έγκυος» του είπε στη συνέχεια και όταν βρήκε τη Δήμητρα Βαμβακούση, πήγε προς το μέρος της.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε και για την πρόσφατη απώλεια της μητέρας του, η οποία έφυγε από τη ζωή λίγες ώρες μετά τον γάμο του. «Είχε μια πολυετή ταλαιπωρία, αλλά όχι έτσι, λίγο την έπιανε, λίγο την άφηνε… 20 χρόνια πάνω κάτω αλλά όχι τόσο έντονα. Πέρυσι είχαμε ένα δύσκολο τρίμηνο και από τον Δεκέμβριο που ήρθε να κάνει κάποιες εξετάσεις, το ένα έφερε το άλλο και 6 μήνες πηγαινοερχόταν στο νοσοκομείο και τρεις μήνες έμεινε μέσα. Ήταν πολύ δύσκολο καλοκαίρι» είπε αρχικά.

«Έπαιζα έναν θεατρικό ρόλο, γιατί δεν γνώριζε τίποτα. Δεν ήθελα κατά τη δική μου γνώμη να γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει. Μέχρι τελευταία στιγμή φτάσαμε να πιστεύει ότι έχει κάποιο κάταγμα», αποκάλυψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να είμαι με μια άλλη σύζυγο που να μην έχει τα ίδια πιστεύω

Σχετικά με το αν θα επέλεγε την Δήμητρα Βαμβακούση για σύζυγό του, αν δεν είχαν τα ίδια πιστεύω για την θρησκεία, ο ίδιος ανέφερε: «Είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ό,τι θέλει, αλλά σε μια κοινή πορεία στη ζωή, όταν δύο άνθρωποι είναι κάτω από την ίδια στέγη και καλούνται να συμβιώσουν, σίγουρα ο διαφορετικός παρονομαστής θα παίξει κάποιο ρόλο, ειδικά αν πρόκειται να έρθουν και παιδιά. Ευτυχώς γνώρισα τη Δήμητρα που έχουμε κοινά πιστεύω. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να είμαι με μια άλλη σύζυγο που να μην έχει τα ίδια πιστεύω».

Αναφερόμενος τέλος, στον γάμο τους, ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξομολογήθηκε: «Ήταν δύσκολο γιατί το καλοκαίρι που είπαμε να παντρευτούμε, δύο μήνες πριν τον γάμο δηλαδή, η μητέρα μου ονειρευόταν να είναι εκεί. Σκεφτόταν τι θα βάλει, αν θα χάσει κιλά και όλα αυτά. Ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστώ τα media που ασχολούνταν και με τη σχέση μας που εγώ δεν είχα παραδεχτεί δημόσια, δεν αισθανόμουν έτοιμος. Από την μια είχα αυτό, από την άλλη είχαν ήδη δει την Δήμητρα και από την μια έπρεπε να μιλήσουμε για αυτό, αλλά από την άλλη δεν γινόταν γιατί η περίοδος της εγκυμοσύνης για μια γυναίκα είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος. Έπαιξε σημαντικό ρόλο και η έλλειψη εγωισμού της Δήμητρας, έβαλε προτεραιότητα την ουσία, με στήριξε και ήταν πάντα δίπλα μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις