Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σοφία Βόσσου – Βασίλης Δημάκης: «Είμαι χαρούμενη, γιατί είναι κι αυτοί χαρούμενοι»
LIFESTYLE

Σοφία Βόσσου – Βασίλης Δημάκης: «Είμαι χαρούμενη, γιατί είναι κι αυτοί χαρούμενοι»

Σοφία Βόσσου - Βασίλης Δημάκης: «Όταν ένας άνθρωπος κάνει ένα παιδί, ασχολείται αυτός με το παιδί του, δεν το αφήνει στη γιαγιά» τόνισε

Η Σοφία Βόσσου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην κόρη της και τον γάμο της με τον Βασίλη Δημάκη, αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσει εγγόνι. Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time» και δήλωσε αρχικά: «Είμαι στήριγμά της, είμαι δίπλα της και στηρίζω τις αποφάσεις της. Εγώ δεν ήθελα να τη βλέπω τη μαμά μου. Μια εξαίρετη κυρία, ένας καλοσυνάτος άνθρωπος, αλλά δεν μπορούσα να αναπνεύσω. “Όχι, θα γίνεις δικηγόρος, όχι θα ντυθείς έτσι, θα φας έτσι, αυτό, εκείνο”». Στη συνέχεια, πρόσθεσε για την κόρη της: «Συμβούλευσα την κόρη μου να είναι ευτυχισμένη και να λέει ο ένας την αλήθεια στον άλλο, όποια κι αν είναι αυτή.

Είμαι χαρούμενη, γιατί είναι κι αυτοί χαρούμενοι. Είναι αμοιβαίο κι εγώ τον αγαπώ πολύ τον Βασίλη και τον σέβομαι, γιατί έχει κάνει μεγάλο αγώνα». Τέλος, για το ενδεχόμενο να γίνει «γιαγιά», είπε: «Γιαγιά δεν θα γίνω ποτέ. Θεία, ανιψιά, φίλη του μωρού ναι, γιαγιά όχι. Δεν μου αρέσουν οι πατροπαράδοτοι ρόλοι. Δεν τους πιστεύω. Όταν ένας άνθρωπος κάνει ένα παιδί, ασχολείται αυτός με το παιδί του, δεν το αφήνει στη γιαγιά. Έχω διαχωρίσει τη θέση μου, έχω και τη δική μου ζωή και θέλω να κάνω και δικά μου πράγματα. Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις