Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αναβλήθηκε η πτήση γιατί μέθυσε το πλήρωμα: Μεγάλη ταλαιπωρία λόγω… κραιπάλης
ΚΟΣΜΟΣ

Αναβλήθηκε η πτήση γιατί μέθυσε το πλήρωμα: Μεγάλη ταλαιπωρία λόγω… κραιπάλης

Αναβλήθηκε η πτήση γιατί μέθυσε το πλήρωμα: Η πτήση BA248 αναβλήθηκε αιφνιδιαστικά αφού το πλήρωμα ισχυρίστηκε ότι τους λήστεψαν το προηγούμενο βράδυ.

Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν επιβάτες της British Airways, καθώς φαίνεται πως μέλη του πληρώματος ξενύχτησαν, πίνοντας το προηγούμενο βράδυ και οδήγησαν σε αναβολή την πτήση, με την αιτιολογία ότι έπεσαν θύματα ληστείας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, τρία μέλη του πληρώματος της British Airways που ισχυρίστηκαν ότι τους λήστεψαν στη Βραζιλία φέρονται να απόλαυσαν μια τρελή νύχτα ακολασίας, με αποτέλεσμα να αναβληθεί μια γεμάτη πτήση.

Οι τρεις επρόκειτο να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου από το Ρίο ντε Τζανέιρο στις 5 Σεπτεμβρίου, αλλά η πτήση BA248 αναβλήθηκε αιφνιδιαστικά αφού ισχυρίστηκαν ότι τους λήστεψαν το προηγούμενο βράδυ και ότι ήταν «πολύ αναστατωμένοι για να εργαστούν», αναφέρει η Sun.

Είπαν ψέματα για την ληστεία η υπάλληλοι της British Airways

Έρευνα της τοπικής αστυνομίας διαπίστωσε ότι οι υπάλληλοι της αεροπορικής εταιρείας, ηλικίας 40, 39 και 31 ετών «δεν είπαν την αλήθεια και δεν είπαν τι πραγματικά συνέβη εκείνο το πρωί». Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι οι υπάλληλοι, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι τα τηλέφωνά τους είχαν αρπάξει κακοποιοί κατά τη ληστεία, στην πραγματικότητα έχασαν τις συσκευές τους μετά από μια νύχτα υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Κατηγορήθηκαν επίσης ότι έλαβαν ναρκωτικά κατά τη διάρκεια της ξέφρενης βραδιάς, πριν προσπαθήσουν να καλύψουν τα ίχνη τους σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μην μπλέξουν με την αεροπορική εταιρεία. «Αυτό είναι θέμα της αστυνομίας», δήλωσε εκπρόσωπος της British Airways στην εφημερίδα The Post.

«Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι το πώς ένα πλήρωμα που έχει έναν τόσο σημαντικό ρόλο περνάει όλη τη νύχτα πίνοντας και κάνοντας χρήση ναρκωτικών, γνωρίζοντας ότι την επόμενη μέρα θα έχουν την ευθύνη να φροντίσουν δεκάδες ανθρώπους που θα ταξιδεύουν για ώρες», δήλωσε η Patricia Alemany, επικεφαλής της Ειδικής Αστυνομίας Υποστήριξης Τουρισμού, στο τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Globo.

Αλκοόλ και ναρκωτικά το προηγούμενο βράδυ

Λίγα λεπτά μετά την καταγγελία της ψεύτικης ληστείας, το τρίο φέρεται να κάλεσε ταξί σε ένα εγκαταλελειμμένο βενζινάδικο στο Vaz Lobo, βόρεια του Ρίο. Οι αξιωματικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να απαγγείλουν κατηγορίες στους υπαλλήλους για «ψευδή καταγγελία εγκλήματος». Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο ένας υπάλληλος συγκεκριμένα ήπιε «σε σημείο που να χάσει τις αισθήσεις του». Μόλις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ο άνδρας φέρεται να παραδέχτηκε ότι έπαιρνε ναρκωτικά και έπινε με δύο γυναίκες της περιοχής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις