Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λαγκαδάς – Αλβανός: Άνδρας επιχείρησε να σκοτώσει 37χρονο ομοεθνή του
ΕΛΛΑΔΑ

Λαγκαδάς – Αλβανός: Άνδρας επιχείρησε να σκοτώσει 37χρονο ομοεθνή του

Λαγκαδάς - Αλβανός: Στη σύλληψη ενός 39χρονου Αλβανού, ο οποίος προέβη νωρίτερα σε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 37χρονου ομοεθνή στον Λαγκαδά, οδήγησαν οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών

Στη σύλληψη ενός 39χρονου Αλβανού, ο οποίος προέβη νωρίτερα σε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 37χρονου ομοεθνή στον Λαγκαδά, οδήγησαν οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών της του ΑΤ Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του thestival.gr, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αντίσταση και παράβαση του Νόμου περί όπλων. Ειδικότερα, χθες το βράδυ (15/11), στην ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά, ο 39χρονος υπό την επήρεια αλκοόλ και με χρήση κυνηγετικού όπλου πυροβόλησε εναντίον του 37χρονου χωρίς να τον τραυματίσει, ενώ στην προσπάθεια διαφυγής του παθόντα, ο δράστης χτύπησε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της συζύγου του 37χρονου.

Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε για εκφοβισμό στον αέρα και μπήκε σε προαύλιο εκκλησίας

Έπειτα από αναζητήσεις, ο 39χρονος εντοπίστηκε στο Λαγκαδά και στη θέα των αστυνομικών απομακρύνθηκε πυροβολώντας για εκφοβισμό στον αέρα, ενώ στη συνέχεια εισήλθε σε προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Θεοφανείων Τιμίου Προδρόμου και Αγίας Αναστασίας Φαρμακολυτρίας στον Λαγκαδά, όπου κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και σχετικών εντολών από τους αστυνομικούς ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Κατασχέθηκε το ανωτέρω όπλο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους από οικία στην ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά και το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, έφερε στους δύο θαλάμους φυσίγγια έτοιμα προς χρήση, καθώς επίσης μία κυνηγετική ζώνη-εξάρτηση που φορούσε ο δράστης, γεμάτη με φυσίγγια διαφόρων ειδών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις