Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Challenge cup: Στους 16 οι δύο ελληνικές ομάδες Βόλεϊ γυναικών, απόψε παίζει ο ΠΑΟΚ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Challenge cup: Στους 16 οι δύο ελληνικές ομάδες Βόλεϊ γυναικών, απόψε παίζει ο ΠΑΟΚ

Challenge cup: Πέρασαν οι 2 ελληνικές ομάδες στην επόμενη φάση στο βόλεϊ γυναικών, απόψε παίζει ο ΠΑΟΚ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Στην επόμενη φάση, στους 16, πέρασαν οι δύο ελληνικές ομάδες Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο Challenge cup γυναικών, ενώ απόψε παίζει ο ΠΑΟΚ για ένα εισιτήριο στους 16. Συγκεκριμένα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (15/11) πέρασαν χθες στους 16 με τα δύο παιχνίδια εντός και εκτός να φέρνουν το ίδιο αποτέλεσμα 3-0 και 3-0.

Νόβα Γκόριτσα – Παναθηναϊκός (0-3)

Στο χθεσινό παιχνίδι, της CHALLENGE CUP, η Νόβα Γκόριτσα αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στην Σλοβενία, με το άλλο παιχνίδι στην Αθήνα να το έχει πάρει το τριφύλλι 3-0. Οι “πράσινες” ήταν ανώτερες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και τελικά θα δώσουν το “παρών” στο ραντεβού με τη ρουμανική Ντινάμο στον επόμενο γύρο.

Στα ευχάριστα για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Καλμαζίδη, η επιστροφή της Ειρήνης Χατζηευστρατιάδου στο βασικό σχήμα, η οποία μαζί με τις Κένια Καρκάσες και Αθηνά Παπαφωτίου, ήταν αυτές που αγωνίστηκαν σε όλο το παιχνίδι. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μοίρασε το χρόνο συμμετοχής για να έχει όλες τις αθλήτριές σε καλή αγωνιστική κατάσταση ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τέλος, τα σετ πήγαν: 0-3 (20-25, 18-25, 25-27) σε 79 λεπτά.

Ολυμπιακός – Κάουνας (3-0)

Εύκολο παιχνίδι είχε και ο Ολυμπιακός στον Πειραιά, επικρατώντας 3-0 της Κάουνας. Στον πρώτο αγώνα στην Λιθουανία, το παιχνίδι είχε λήξει 0-3 για τον Ολυμπιακό και χθες, είχε το ίδιο αποτέλεσμα.

Οι Πειραιώτισσες ολοκλήρωσαν τον αγώνα χωρίς να δεχθούν μπλοκ με τον Λορέντζο Μιτσέλι να βρίσκει και πάλι την ευκαιρία να δώσει ανάσες σε κάποιες αθλήτριες, καθώς από την ομάδα που έπαιξε κόντρα στον Παναθηναϊκό το περασμένο Σάββατο, μόνο η Γιαμίλα Νίζετιχ ήταν στο αρχικό σχήμα, με την Μπιάνκα Φαριόλ να κάνει μυθική εμφάνιση. Η Αργεντινή κεντρική τελείωσε το ματς με 23 πόντους έχοντας 11/12 επιθέσεις, 4 άσσους, 8 μπλοκ και μόλις δύο χαμένα σερβίς, όντας η πρώτη σκόρερ της ομάδας της. Επόμενο παιχνίδι για την φάση στους 8 είναι με την Νοβάρα ομάδα της Ιταλίας. Τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στις 28/11 στην Ελλάδα και 5/12 στην Ιταλία.

Prostejov – ΠΑΟΚ (19:00)

Απόψε ο ΠΑΟΚ (16/11, 19:00) παίζει στην Τσεχία για την ρεβάνς του Challenge Cup γυναικών για την φάση στους 16. Το πρώτο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη είχε βγει 3-0 υπέρ του ΠΑΟΚ. Θέλει την αποψινή νίκη για να προκριθεί στους 8 μαζί με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Τα άλλα σημερινά παιχνίδια:

Γαλατασαράι Δ – Hameenlinna W (19:00)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ Δ – Levski Sofia W (21:00)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις