Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας – Σακελλαρίδης Ρούμελη: Στη Νέα Σμύρνη για παϊδάκια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας – Σακελλαρίδης Ρούμελη: Στη Νέα Σμύρνη για παϊδάκια

Τσίπρας - Σακελλαρίδης Ρούμελη: Οι δυο τους ήταν και οι μόνοι πελάτες που βρίσκονται στην ταβέρνα την ώρα της συνάντησης

Δείπνο με παϊδάκια στην ταβέρνα «Ρούμελη» στην Νέα Σμύρνη είχαν ο Αλέξης Τσίπρας και Γαβριήλ Σακελλαρίδης την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ κλυδωνίζεται από την σφοδρότερη εσωκομματική κρίση. Λίγες ώρες μέρα την συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στην εκπομπή Live news του Mega όπου εξαπέλυσε νέα πυρά κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου αλλά και κατά της οικονομικής πολιτικής που εφάρμοσε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα την περίοδο 2015 -2019, ο πρώην πρωθυπουργός εθεάθη με τον κ. Σακελλαρίδη το όνομα του οποίου έχει αναφερθεί κατά καιρούς ως πιθανού υποψήφιου αρχηγού του κόμματος, σε μια συνάντηση με έντονο πολιτικό ενδιαφέρον.

Μάλιστα οι δυο τους, την ώρα της συνάντησης ήταν και οι μόνοι πελάτες που βρίσκονταν στην ταβέρνα καθώς ήταν μάλλον νωρίς για τους πελάτες του καταστήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε με χαλαρή διάθεση και σχεδόν ανακουφισμένος μετά την αποχώρησή του από την αρχηγεία του κόμματος.

Η τελευταία φορά που ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη ήταν το 2022

Η τελευταία φορά που ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη ήταν το 2022 όταν οι δυο τους συνομίλησαν στο Φόρουμ των Δελφών. Σύμφωνα με πληροφορίες σε εκείνη συνάντηση «έλιωσαν οι πάγοι» που είχαν μπει στην σχέση τους μετά την αποχώρηση του κ. Σακελλαρίδη από τον ΣΥΡΙΖΑ το 2015. Το γεγονός αυτό αποτυπώνει και η δήλωση στήριξης που παρείχε προεκλογικά στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα ο κ Σακελλαρίδης.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Σακελλαρίδης υπήρξε στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα και κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του πρώτου εξαμήνου του 2015. Μετά το δημοψήφισμα και τις εκλογές του Σεπτεμβρίου παρέμεινε ως βουλευτής εως τον Νοέμβριο του 2015 όταν και αποφάσισε να παραιτηθεί από το αξίωμά του αρνούμενος να ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα «κόκκινα» δάνεια. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Τσίπρα ο οποίος και του ζήτησε να παραδώσει την έδρα του στο κόμμα όπως και έπραξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις