Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βάνα Μπάρμπα – δράσεις: «Έβαλα τα κλάματα πριν έρθω στην εκπομπή»
LIFESTYLE

Βάνα Μπάρμπα – δράσεις: «Έβαλα τα κλάματα πριν έρθω στην εκπομπή»

Βάνα Μπάρμπα - δράσεις: Μίλησε για το κοινωνικό της έργο, τις δράσεις της και αφηγήθηκε ένα περιστατικό που συνέβη λίγο πριν την εμφάνισή της στην εκπομπή, το οποίο την στεναχώρησε.

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για το κοινωνικό της έργο, τις δράσεις της και αφηγήθηκε ένα περιστατικό που συνέβη λίγο πριν την εμφάνισή της στην εκπομπή, το οποίο την στεναχώρησε. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό Σου Σού» την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου. Σχετικά με τη δράσης της, ανέφερε: «Δουλεύω με το Μορφωτικό – Πολιτιστικό Ινστιτούτο όπου και είμαι Πρόεδρος και έχουμε και ένα Σωματείο “Δύναμη Ζωής” στο οποίο είμαστε όλοι εθελοντές». Για το περιστατικό που την αναστάτωσε, η Βάνα Μπάρμπα διηγήθηκε: «Σήμερα με πήραν τηλέφωνο πριν έρθω εδώ σε εσάς και πραγματικά έβαλα τα κλάματα, στεναχωρέθηκα πάρα πολύ».

Και πρόσθεσε: «Έχουμε ένα παιδί στην Αγία Βαρβάρα, τον έχω από μικρό – και από κάποιο λάθος προφανώς – γιατί ο άνθρωπος που είναι στη Γενική Γραμματεία της Πρόνοιας είναι σοβαρός και εξαιρετικός και οργανωμένος – σήμερα λοιπόν η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε ένα παιδί που είναι ορφανό, με μια μητέρα που ανήκει στην εισαγγελία ανηλίκων. Δεν μπορούν να γίνονται αυτά τα λάθη. Είναι από λάθος, το έμαθα πριν λίγο. Και εγώ έβαλα τις φωνές, δηλαδή καταλάβαμε… Αλλά ρε φίλε να ξυπνάει ένα παιδί και να μην έχει ρεύμα, το οποίο είναι ορφανό, το οποίο δεν έχει να ζήσει». «Εγώ αυτό θέλω να κάνω. Μην με φωνάξετε άλλο για τη ζωή μου, μην με φωνάξετε για το παιδί μου, μην με φωνάξετε για τον σύντροφό μου. Από εδώ και πέρα θέλω να μπορώ να αισθάνομαι χρήσιμη» κατέληξε η Βάνα Μπάρμπα.

Δείτε το  βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις