Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πλεύρης – Σιακαβάρα γάμος: Παντρεύεται ο νομικός με τη γοητευτική ηθοποιό
LIFESTYLE

Πλεύρης – Σιακαβάρα γάμος: Παντρεύεται ο νομικός με τη γοητευτική ηθοποιό

Πλεύρης - Σιακαβάρα γάμος: "Η Γεωργία σημαίνει μια μικρή λεξούλα για μένα με τρία γράμματα, το παν", είπε ο νομικός.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης επιβεβαίωσε ότι πρόκειται να παντρευτεί την Τζόρτζια Σιακαβάρα. Ο 83χρονος νομικός είπε ότι έχει κάνει πρόταση γάμου στη 49χρονη σύντροφό του, εδώ και καιρό. «Η Γεωργία σημαίνει μια μικρή λεξούλα για μένα με τρία γράμματα. Το παν. Η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και καιρό και ο γάμος θα γίνει άμεσα, πριν από το τέλος του 2023. Θα γίνει στο σπίτι που έχω στην Παιανία, όπου εκεί υπάρχει το ερημοκλήσι του Αγίου Θωμά. Αυτή είναι η σκέψη μου. Τώρα μένουμε στο σπίτι μου, στον Διόνυσο, και αυτή την περίοδο ψάχνουμε να αγοράσουμε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό» δήλωσε συγκεκριμένα, στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη.

Σε πρόσφατη αναφορά του και πάλι στην πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, είχε δηλώσει «ερωτευμένος», τονίζοντας μάλιστα στους ρεπόρτερ «δεν το βλέπετε; Έγινα πάλι 25 ετών».  Ο ίδιος είχε πει στο «Super Κατερίνα» τον Οκτώβριο: «Είμαι ερωτευμένος, δεν φαίνεται; Ζω μια περίοδο που είμαι ευτυχής. Βγαίνουμε, πηγαίνουμε σε διάφορα κέντρα, διασκεδάζουμε. Με τις συζητήσεις που κάνουμε, είδαμε ότι συμφωνούμε σε πολλά πράγματα ουσιώδη και έτσι αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Πήγα να την απολαύσω από κοντά στη σκηνή και μου άρεσε πολύ, ήταν πολύ καλή» και δήλωσε «ανανεωμένος, έγινα 25 ετών». Στη συνέχεια, κλήθηκε να κάνει το σχόλιό του και για τα δημοσιεύματα που τονίζουν την ηλικιακή τους διαφορά. Όπως είπε: «Δεν με ενοχλούν τα δημοσιεύματα που γράφουν για τη μεγάλη διαφορά ηλικία γιατί είναι αλήθεια».

«Δεν θα μπορούσα να είμαι με μια γυναικούλα που κοιτάει το συμφέρον της»

Σε άλλη αναφορά που έκανε νωρίτερα, είχε πει για τη σύντροφό του «δεν θα μπορούσα να είμαι με μια γυναικούλα» εξηγώντας ότι για τον ίδιο «γυναικούλα» είναι «μια που κοιτάει το συμφέρον της, θέλει να κουκουλωθεί, που δεν έχει όραμα στη ζωή της αλλά ενδιαφέρεται για την καθημερινότητα» και τόνισε επίσης, ότι «έχει παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή μου η αγάπη» χρησιμοποιώντας για τις γυναίκες μια γερμανική φράση που σημαίνει «η γυναίκα είναι η ωραίοτης της ζωής».

«Δυστυχώς δεν ανήκω σε σε αυτούς που αγαπούν μαντράχαλους» πρόσθεσε με νόημα ο ηλικιωμένος νομικός.  Ειδικά για τη Τζόρτζια Σιακαβάρα αφού είπε ότι «είναι τα πάντα για μένα» στη συνέχεια είπε για τη σχέση τους ότι «ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είναι άντρας και η Τζόρτζια Σιακαβάρα είναι μια ωραία γυναίκα που είναι φυσικό να με προσελκύει και κάτι περισσότερο να με σαγηνεύει και να με συναρπάζει. Αυτή τη γυναίκα την αγαπώ και αυτό τα λέει όλα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις