Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Luben Κασσελάκης: Ξεκαρδιστικό βίντεο για την ομιλία στην ΚΕ και τις αντιδράσεις
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Luben Κασσελάκης: Ξεκαρδιστικό βίντεο για την ομιλία στην ΚΕ και τις αντιδράσεις

Luben Κασσελάκης: Το βίντεο ξεκινάει με τον Στέφανο Κασσελάκη να μιλάει για τις ψήφους που έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές

Το Luben TV δεν άφησε ασχολίαστο το πολεμικό κλίμα που επικράτησε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και τα όσα σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη. Με τίτλο «Φανταστικό οικογενειακό κλίμα», το Luben δημιούργησε ακόμα ένα χιουμοριστικό βίντεο, πάντα με τις… παρεμβάσεις και τις ατάκες από μονταρισμένο υλικό, και έδωσε μία άκρως χιουμοριστική χροιά στη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Πρωταγωνίστησαν φυσικά οι φωνές, τα γέλια, τα γιουχαΐσματα, οι ατάκες Κασσελάκη, οι… προτροπές «να πας στο Μαϊάμι», αλλά και το «αίσχος» που φώναξε ο Νίκος Φίλης.

Το βίντεο ξεκινάει με τον Στέφανο Κασσελάκη να μιλάει για τις ψήφους που έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές από τους απόδημους και τότε γίνεται η πρώτη διακοπή της ομιλίας τους, καθώς στελέχη που βρίσκονται στο πίσω μέρος της αίθουσας φωνάζουν και διαμαρτύρονται «δεν ακούγεσαι πίσω», με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ανεβάζει τον τόνο της φωνής του λέγοντας «θα μιλάω πιο δυνατά». Και εκεί γίνεται η πρώτη παρέμβαση από το Luben με την ατάκα «καλά ξεκίνησε αυτό». Στη συνέχεια παρακολουθούμε όσα ακούστηκαν, «στο Μαϊάμι να πας», η φέτα, η πολιτική του Pummaro, αλλά και οι συνεχείς αντιδράσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ καθ’όλη την διάρκεια της ομιλίας του Στέφανου Κασσελάκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις