Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ρουκέτα δίπλα σε δημοσιογράφο – Ισραήλ: Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
ΚΟΣΜΟΣ

Ρουκέτα δίπλα σε δημοσιογράφο – Ισραήλ: Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ρουκέτα δίπλα σε δημοσιογράφο - Ισραήλ: Η Ριφ Ακίλ εργάζεται στο λιβανέζικο κανάλι Al Jadeed και βρισκόταν στην περιοχή Γιαρούν κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ

Στιγμές τρόμου έζησε μια Λιβανέζα δημοσιογράφος όταν κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης μια ρουκέτα έσκασε λίγα μέτρα μακριά της. Όπως φαίνεται στο βίντεο η Ριφ Ακίλ, η οποία εργάζεται στο λιβανέζικο κανάλι Al Jadeed, ενώ μετέδιδε το ρεπορτάζ της για την ένταση που επικρατεί στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου, ξαφνικά ακούστηκε μια ισχυρή έκρηξη. «Ριφ, Ριφ είστε καλά;» ακούγεται να ρωτάει με αγωνία ο παρουσιαστής από το τηλεοπτικό στούντιο καθώς η κάμερα συνεχίζει να καταγράφει.

Δευτερόλεπτα αργότερα η δημοσιογράφος απαντά ότι όλοι είναι καλά με τον εικονολήπτη να καταγράφει τις συνέπειες από την έκρηξη του πυραύλου. Σύμφωνα με τον Guardian η δημοσιογράφος από τον Λίβανο βρισκόταν μαζί με άλλους συναδέλφους της στην περιοχή Γιαρούν κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ. Αν και ο συνομιλητής της δημοσιογράφου κατηγόρησε το Ισραήλ για την εκτόξευση του πυραύλου, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημο σχόλιο από το Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις