Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βατίδου βίντεο από το ατύχημα: Η στιγμή του διαπληκτισμού με τον οδηγό
ΕΛΛΑΔΑ

Βατίδου βίντεο από το ατύχημα: Η στιγμή του διαπληκτισμού με τον οδηγό

Βατίδου βίντεο από το ατύχημα: Στο βίντεο φαίνεται και η 57χρονη σύντροφός του η οποία τον περιμένει στη μηχανή ενώ εκείνος κατευθύνεται προς το μέρος της Εύης Βατίδου

Η στιγμή που ο 59χρονος οδηγός μηχανής πλησιάζει το αυτοκίνητο της Εύης Βατίδου στη Γλυφάδα τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έχει καταγραφεί σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα. Η Εύη Βατίδου, έχοντας βγάλει αλάρμ, σταματάει στα δεξιά του δρόμου. Ταυτόχρονα, σταματάει και η μηχανή, όπως φαίνεται στο βίντεο που μετέδωσε ο Alpha και η εκπομπή Tlive. Ο οδηγός της μηχανής φαίνεται να γυρνάει να κοιτάξει πίσω, προς το μέρος της Εύης Βατίδου, πιθανότατα για να δει αν έχει σταματήσει. O 59χρονος και η 57χρονη σύντροφός του κατεβαίνουν από τη μηχανή και βγάζουν τα κράνη. Ο οδηγός κρατώντας το κράνος στο χέρι του, κατευθύνεται στο αυτοκίνητο της Εύης Βατίδου. Όπως φαίνεται, το αριστερό φλας στο όχημά της αναβοσβήνει αλλά μετά από λίγο ξαφνικά σταματά. Είναι η στιγμή που ο 59χρονος φέρεται να χτυπάει με το κράνος του τον καθρέφτη στο αυτοκίνητο της Εύης Βατίδου.

Το κράνος του πέφτει και σκύβει να το μαζέψει. Στη συνέχεια ο 59χρονος και η 57χρονη απομακρύνονται, ανεβαίνουν στη μηχανή και αποχωρούν από το σημείο, με την Εύη Βατίδου να τους ακολουθεί από πίσω.

Η Εύη Βατίδου περιέγραψε όσα συνέβησαν στη Γλυφάδα

Σε χθεσινές της δηλώσεις η Εύη Βατίδου θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια, λίγη ώρα αφότου αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους για το επεισόδιο που σημειώθηκε στη Γλυφάδα τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. «Ο πρώτος άνθρωπος που πήρες τηλέφωνο ήταν ο Αλέξης Κούγιας; Γιατί;» ρώτησε η Τατιάνα Στεφανίδου την Εύη Βατίδου η οποία της απάντησε: «Ναι δεν το συζητώ. Για να με βοηθήσει».

«Ευχαριστώ δημόσια τον πρώην σύζυγο μου. Στις δύσκολες στιγμές φαίνονται οι άνθρωποι που πραγματικά βοηθάνε τον άλλον», είπε αρχικά η Εύη Βατίδου, αναφερόμενη στον Αλέξη Κούγια ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση της. Και συνέχισε μιλώντας στην εκπομπή Tlive: «Κρατήθηκα παραπάνω από όσο πίστευα κι εγώ. Η Αστυνομία ήταν άψογη απέναντι μου. Πιστεύω πάντα στην Ελληνική Δικαιοσύνη γιατί μπορεί να μην συμφωνούμε, πάντα πρόσκαιρα, αλλά στο τέλος το εξετάζει σωστά και παίρνει τη σωστή απόφαση με αποτέλεσμα να δικαιωθεί εκείνος που δεν λέει ψέματα».

Περιγράφοντας όσα συνέβησαν, είπε χαρακτηριστικά ότι ο οδηγός της μηχανής «βρέθηκε στο παράθυρο, στο τζάμι μου και αφού με έβρισε χυδαία, με το κράνος του, μου κατέστρεψε τον καθρέφτη. Ακόμα είμαι σε κατάσταση σοκ και αναρωτιέμαι πώς βρέθηκε εκεί. Έφυγε πάρα πολύ γρήγορα και δεν πρόλαβα να πάρω τον αριθμό της μηχανής του. Ακόμα αναρωτιέμαι για ποιο λόγο συνέβη όλο αυτό. Δεν με ενδιαφέρει τι επικαλέστηκε αυτός ο κύριος… Για να μην τραυματίσω την κυρία, έστριψα λοξά στο οικόπεδο για να αποφύγω τη μηχανή».

Το χρονικό

Το επεισόδιο έλαβε χώρα λίγο μετά τις 12.00 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου όταν οι δύο επιβάτες της μηχανής, ένας 59χρονος και μία 57χρονη, της έσπασαν τον καθρέπτη του αυτοκινήτου της.

Η Εύη Βατίδου ακολούθησε τη μοτοσικλέτα, ενώ στη συνέχεια φέρεται να την εμβόλισε με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της 57χρονης, η οποία μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας.

Ο οδηγός της μηχανής και η Εύη Βατίδου προσήχθησαν στο ΑΤ Γλυφάδας και στις 06.45 ο οδηγός υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και η Εύη Βατίδου στον 59χρονο για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις