Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κούλογλου έδρα: Να ξέρουμε το μπόι μας, λέει ο Σαρακιώτης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κούλογλου έδρα: Να ξέρουμε το μπόι μας, λέει ο Σαρακιώτης

Κούλογλου έδρα: «Είναι υπερβολικό να αποφασίζονται οι διαγραφές με δημοψηφίσματα αλλά το να προσφεύγουμε στην άποψη των πολιτών για διάφορα ζητήματα είναι υγιές»

Την έντονη αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Σαρακιώτη, προκάλεσε η εκτίμηση που διατύπωσε το πρωί της Δευτέρας ο Στέλιος Κούλογλου ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπορεί να έρθει ακόμα και τρίτο στις ευρωεκλογές. «Θα σεβόμουν την άποψη του Κούλογλου αν σεβόταν την προσωπικότητά του και είχε παραδώσει την έδρα» είιπε ο κ. Σαρακιώτης και συμπλήρωσε: «δεν έχω εκλεγεί επειδή είμαι ωραίος και έτρεξα, ήμουν υπό τον μανδύα του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να ξέρουμε το μπόι μας. Κανείς δεν θα είχε εκλεγεί αν δεν υπήρχε ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ»

Πρόσθεσε, επίσης, πως θεωρεί αυτονόητο ότι θα πρέπει να παραδώσουν τις έδρες τους οι κύριοι Κούλογλου, Τσακαλώτος και η κυρία Πέρκα λέγοντςα ότι «δεν είναι δυνατόν τη Δευτέρα να παραβιάζεται το καταστατικό ενώ είχε γίνει επίκλησή του το πρωί του Σαββάτου στις τοποθετήσεις για αποχώρηση από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής». «Ό,τι προβλήματα υπάρχουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να λύνονται στα όργανα όπως η Κεντρική Επιτροπή» πρόσθεσε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Κατά τον ίδιο, πάντως, «εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε περιττή» η διεξαγωγή του δημοψηφίσματος με τη σημείωση, πάντως, ότι «δεν μπορώ να αντιληφθώ ποιους προβληματίζει η άμεση δημοκρατία». Στο πλαίσιο αυτό σημείωσε ότι «είναι υπερβολικό να αποφασίζονται οι διαγραφές με δημοψηφίσματα αλλά το να προσφεύγουμε στην άποψη των πολιτών για διάφορα ζητήματα είναι υγιές».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις