Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Διάσπαση ΣΥΡΙΖΑ: Η Κωνσταντοπούλου απαντά στα όσα είπε ο Βίτσας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διάσπαση ΣΥΡΙΖΑ: Η Κωνσταντοπούλου απαντά στα όσα είπε ο Βίτσας

Διάσπαση ΣΥΡΙΖΑ: Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας απαντά σε δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Βίτσας νωρίτερα, κάνοντας αναφορά στο όνομά της - «Ουδέποτε θα κάνω συζήτηση με όποιους πρόδωσαν την Αριστερά»

Με ανάρτησή της στο Twitter, η Ζωή Κωνσταντοπούλου απαντά, ουσιαστικά, σε δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο Δημήτρης Βίτσας αναφορικά με τη συμμετοχή του νέου φορέα που υπονόησαν τα μέλη της Ομπρέλας στις Ευρωεκλογές και τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια.

«Δεν έχουν γίνει συζητήσεις, θα επιχειρηθούν για να διαμορφωθεί ένας χώρος ριζοσπαστικής αριστεράς. Αν με ρωτάτε με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου το βλέπω δύσκολο γιατί έχει πάει πολύ προς τα δεξιά επικοινωνιακά. Το ΜΕΡΑ 25 νομίζουμε ότι χωράει, δεν είναι κάτι που δεν το θέλουμε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Βίτσας.

Η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου ήρθε λίγη ώρα αργότερα: «Ουδέποτε έκανα συζήτηση με τον Βίτσα ή τον Τσακαλώτο, ουδέποτε θα κάνω συζήτηση με όποιους πρόδωσαν την Αριστερά, τους πολίτες και τους αγώνες για να παραμείνουν στις καρέκλες τους.
Έχω συζητήσεις με καθαρούς ανθρώπους. Ευχαριστώ»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις