Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βάσω Λασκαράκη – κόρη: Η Εύα έγινε 10 ετών!
LIFESTYLE

Βάσω Λασκαράκη – κόρη: Η Εύα έγινε 10 ετών!

Βάσω Λασκαράκη - κόρη: Στο πάρτι έδωσε το παρών και ο πατέρας της μικρής Εύας, Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Μπορεί τις Κυριακές να προβάλλεται η εκπομπή της στον ΣΚΑΪ με τίτλο The Break, ωστόσο χθες Κυριακή 12/11 η Βάσω Λασκαράκη διοργάνωσε το πιο ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων για την μονάκριβη κόρη της, Εύα Τσιμιτσέλη. Η πανέμορφη Εύα έγινε πριν λίγες ημέρες 10 ετών και η μητέρα της και γνωστή ηθοποιός της είχε ευχηθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «10 χρόνια μαζί σου που δεν συγκρίνονται με τίποτα. Να σε χαιρόμαστε λουλούδι μου όμορφο. Χρόνια σου πολλά καλά και όμορφα».

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Βάσω Λασκαράκη κάλεσε φίλους και στενούς συγγενείς για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλια της κόρης της. Η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες από το πάρτι και την τούρτα γενεθλίων στα social media της. Στο πάρτι φαίνεται πως έδωσε το παρών και ο πατέρας της μικρής Εύας, Γιάννης Τσιμιτσέλης, με τον Μελέτη Ηλία να τον ταγκάρει στη φωτογραφία που δημοσίευσε στα Instagram Stories του.

Η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Η Βάσω Λασκαράκη διατηρεί ένα ιδιαίτερα ενεργό προφίλ στο Instagram και μάλιστα δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Με μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από την πρώτη μέρα σχολείου της κόρης της, Εύας, η οποία ξεκινάει την πέμπτη τάξη του δημοτικού. «Φύγαμε για την E δημοτικού. Ας μην ξεχνάμε ότι σήμερα δε θα πάνε σχολείο όλα τα παιδιά στην χώρα μας. Καλή σχολική χρόνια σε παιδιά κ εκπαιδευτικούς» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Βάσω Λασκαράκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις