Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πιλίδης γάμος: Παντρεύτηκε ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης
LIFESTYLE

Πιλίδης γάμος: Παντρεύτηκε ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης

Πιλίδης γάμος: ίδιος είχε ως επιθυμία να κρατήσει το χαρμόσυνο αυτό γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του έζησε την Κυριακή ο Γιώργος Πιλίδης. Ο πρώην παίκτης του Survivor παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Όλγα Καρπουζίδου μετά από 7 χρόνια σχέσης σε εκκλησία στις Αχαρνές, έχοντας στο πλευρό τους λίγους και καλούς τους φίλους. Ο ίδιος είχε ως επιθυμία να κρατήσει το χαρμόσυνο αυτό γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και από τα social media. Ωστόσο το βράδυ της Κυριακής άρχισαν να κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα πρώτα βίντεο από τον γάμο του ζευγαριού.

Ο 23χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και δεν του αρέσει να στρέφει τα φώτα πάνω του λόγω της προσωπικής του ζωής. Αυτός είναι και ο λόγος που τα πράγματα που έχουν γίνει γνωστά για τη σύντροφό του και γενικότερα την προσωπική του ζωή είναι μέσα από δικές του δηλώσεις ή εξομολογήσεις. Η Όλγα Καρπουζίδου είναι 21 ετών, εργάζεται ως αισθητικός και συμπαραστέκεται σε όλα στον Γιώργο Πιλίδη. Αγαπάει τα ταξίδια, ενώ εχει περίπου 4.000 ακολούθους στο Instagram. Οι δυο τους σήμερα αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης και ανυπομονούν να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί!

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία ήταν καλεσμένη στον γάμο μαζί με τον σύντροφό της Σπύρο Μαρτίκα ήταν εκείνη που μοιράστηκε το βίντεο με τον πρώτο ρομαντικό χορό του νεόνυμφου ζευγαριού στην γαμήλια δεξίωση.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις