Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίκος Κοκλώνης σε Ανδρέα Μικρούτσικο: Θέλω να ενώσω εσένα, εμένα και τον Light και να δούμε το μέλλον
LIFESTYLE

Νίκος Κοκλώνης σε Ανδρέα Μικρούτσικο: Θέλω να ενώσω εσένα, εμένα και τον Light και να δούμε το μέλλον

Νίκος Κοκλώνης σε Ανδρέα Μικρούτσικο: «Είσαι ο σταρ της ελληνικής τηλεόρασης» είπε στον παρουσιαστή

Στο πρόσφατο live του «Fame Story», ο Νίκος Κοκλώνης δήλωσε στους σπουδαστές ότι δεν θέλει η μουσική ακαδημία να μετατραπεί σε ριάλιτι και προέτρεψε τους διαγωνιζόμενους να μην ασχολούνται με τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά να εστιάσουν στη μουσική. Tα συγκεκριμένα σχόλια συζητήθηκαν στο «Super Kατερίνα» τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει διαπληκτιστεί δημόσια με τον κριτή της μουσικής ακαδημίας και τράπερ, Light, έδειξε τη διαφωνία του με όσα είπε ο παραγωγός και παρουσιαστής. Λίγο αργότερα, ο Νίκος Κοκλώνης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή και συζήτησε με τον παρουσιαστή προσπαθώντας να επιλύσουν τις διαφορές τους.

Ο Νίκος Κοκλώνης ξεκίνησε λέγοντας: «Αγαπημένε μου Αντρέα, στεναχωρημένε μου Αντρέα, είσαι ο σταρ της ελληνικής τηλεόρασης χρόνια τώρα, είμαστε περήφανοι που σε έχουμε, σε αγαπάμε πάρα πολύ, είσαι ο αδελφός μας, ο μπαμπάς μας, ο φίλος μας, χαιρόμαστε που με τη γνώμη σου μας φωτίζεις. Αυτό που είπα την Παρασκευή ήταν – κάτι πάρα πολύ απλό- ότι από επιλογή δεν θέλω να κάνω ριάλιτι Big Brother αυτό το φορμάτ, γιατί το “Fame Story” είναι ένα πρότζεκτ που θεωρώ ότι έλειπε από την Ελλάδα, θέλουμε Έλληνες τραγουδιστές, πρέπει να υπάρχει προϊόν και για το Just μας οπότε είπα θα κάνουμε μια μουσική ακαδημία, που σίγουρα επειδή υπάρχει εγκλεισμός είναι αναπόφευκτο να υπάρχει η καθημερινότητα».

«Θέλω να διαφοροποιηθώ από το παλιό Big Brother ή το παλιό Fame Story»

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όμως, θέλω να διαφοροποιηθώ από το παλιό Big Brother ή το παλιό Fame Story όχι γιατί ήταν κακά αλλά γιατί βρισκόμαστε 20 χρόνια μετά, στο 2023, έχουμε social media, έχουμε Instagram. Οι περισσότεροι μιλάμε μεταξύ μα με μηνύματα, που πριν από 20 κάτι χρόνια μιλάγαμε με γράμματα και κάποιοι είχαν κινητό. Δεν μπορώ να μην το βάλω στην εξίσωση αυτό. Για το ραντεβού μας θέλω να πω ότι φυσικά έγινε, φυσικά είναι χαρά μας να βρεθείς στο Fame, γιατί η γνώση σου στα ριάλιτι είναι μοναδική.

Αλλά αυτό που ήθελα και θέλω και εκεί είναι η μαγκιά του παραγωγού και του παρουσιαστή και του πρότζεκ είναι να ενώσω το παρελθόν με το μέλλον, δηλαδή εσένα, εμένα με τον Light. Ο Light είναι 28, εγώ 29… Άρα όλοι μαζί να ενωθούμε και να δούμε το μέλλον». «Συναντηθήκαμε, μπορεί αυτός να είναι μέσα σου ένας βαθύς ιδεολογικός σκοπός, αλλά με πολύ συγκεκριμένα πράγματα τα οποία δεν θα αναφέρω και δεν θέλω να μιλάω για θεαματικότητες» απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η συζήτηση που είχε προηγηθεί

Μετά την προβολή του βίντεο που έδειχνε τον Νίκο Κοκλώνη να μιλάει στους διαγωνιζόμενους και να τους συμβουλεύει να μην μετατρέπουν τη μουσική Ακαδημία σε ριάλιτι, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέφρασε την ένστασή του. «Όλα είναι λάθος» είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Υπάρχει ένα κοινός νους. Πολλές φορές για να στηρίξουμε το σπίτι μας τον κοινό νου τον βάζουμε στην άκρη. Εγώ τώρα τον στηρίζω και δεν τον στηρίζω μόνο στα λόγια, αλλά και στην πράξη και ξέρω να τσαλακώνομαι κιόλας. Αλλά αυτό αν λέγεται στήριξη, ξέρετε τι μου θυμίζει; Το σκυλί που κάνει τσίσα και νομίζω ότι το καλύπτει, στο μάρμαρο κιόλας. Εδώ και δύο λεπτά στο μάρμαρο το κάνει. Μας βλέπει κόσμος. Ο κόσμος καταλαβαίνει.

Είναι πολύ απλά τα πράγματα, ο Νίκος έβγαλε ένα κείμενο, πολύ σωστά. Μπορεί να είναι ένα κείμενο που να πρέπει να το πει. Δεν υπάρχει αυτό το κείμενο. Εγώ δεν θέλω να τον κοντράρω και τον αγαπώ και γελάω και με τις αντιφάσεις του και τα είπαμε και μεταξύ μας. Και μου έλεγε τι έλεγε και τα λέει και τόσο χαμογελαστά και αυτό γουστάρω. Μου έλεγε: “Εγώ δεν θέλω να σε δω μπροστά μου”. Τα αφεντικά τα τιμάω με τη γνώμη μου». «Αντρέα μου γιατί με μειώνεις τώρα; Είπα εγώ μπράβο στον Νίκο; Για εμένα πολλά λάθη κάνει ο Νίκος και εγώ πιο πολλά και εσύ κάνεις λάθη, και όλοι μας» του είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εμείς δεν είμαστε ριάλιτι» είπε ο παρουσιαστής

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας επενέβη και ζήτησε επεξήγηση από τον παρουσιαστή σχετικά με την ερμηνεία που έδωσε, λέγοντας: «Εγώ είπα ότι η φιλοσοφία του είναι να μην κάνει ριάλιτι, αλλά εκ των πραγμάτων προκύπτει ριάλιτι, το οποίο θα αναδειχθεί». Ο παρουσιαστής απάντησε: «Εμείς δεν είμαστε ριάλιτι, τα θέλουμε όλα καλώς καμωμένα, ότι εμείς εδώ θέλουμε τη μουσική ακαδημία. Γιατί κλήθηκα; Κλήθηκα ως αντι-Big Brother, ως να μην προάγω το ριάλιτι, όλα αυτά που είπε Νίκος…». «Είσαι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, είσαι τεράστια προσωπικότητα» του είπε η Κατερίνα Καινούργιου. «Ευχαριστώ πάρα πολύ, με καλύψατε, τα εύσημα δικά σας» είπε θυμωμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος και σταμάτησε να μιλάει. Η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να πάει κοντά του για να τον ηρεμήσει, έκατσε στα πόδια του και αφού του μίλησε, ενημέρωσε ότι ο Νίκος Κοκλώνης βρίσκεται στη γραμμή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις