Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έγκυος σκοτώθηκε σε τροχαίο: Ασύλληπτη τραγωδία στη Βραζιλία
ΚΟΣΜΟΣ

Έγκυος σκοτώθηκε σε τροχαίο: Ασύλληπτη τραγωδία στη Βραζιλία

Νεκρή και η μητέρα της νεαρής εγκύου, που ονειρευόταν να γίνει μητέρα - Τραυματίστηκε ελαφρά ο σύζυγός της

Τραγικό θάνατο βρήκαν μια έγκυος γυναίκα, το αγέννητο μωρό της και η μητέρα της στη Βραζιλία, μετά από τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα να κοπεί στη μέση το όχημα στο οποίο επέβαιναν. Η 26χρονη Καρολάιν Βιέιρα Παλμέο κατευθυνόταν με τον σύζυγο και τη μητέρα της στην πόλη Κουαϊμπά για να γεννήσει όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με άλλο όχημα. Η μητέρα της εγκύου, Ινοβέτε, άφησε την τελευταία της πνοή στο σημείο του δυστυχήματος, ενώ η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το μωρό που κυοφορούσε ήταν νεκρό και, λίγες ώρες αργότερα, η 26χρονη που εργαζόταν ως δασκάλα και είχε βιώσει στο παρελθόν δύο οδυνηρές αποβολές, έχασε κι αυτή τη μάχη για τη ζωή.

Ο σύζυγος της Καρολάιν, που βρισκόταν επίσης στο αμάξι με τη γυναίκα και την πεθερά του, τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Η Καρολάιν Βιέιρα Παλμέο έπασχε από θρομβοφιλία, μια ανωμαλία στην πήξη του αίματος που μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές στην εγκυμοσύνη.

Η εξαδέλφη της 26χρονης που ονειρευόταν να γίνει μητέρα εξέφρασε τη συντριβή της οικογένειας. «Όλοι τους αποχαιρετίσαμε πιστεύοντας ότι θα επέστρεψαν με ένα ακόμα μέλος της οικογένειάς μας, και τελικά έφυγαν και οι τρεις», είπε η γυναίκα, εξηγώντας ότι η εξαδέλφη της αποφάσισε να πάει να γεννήσει σε άλλη πόλη θέλοντας να διασφαλίσει ότι όλα θα πήγαιναν καλά με τον τοκετό, εξαιτία της πάθησής της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις