Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Κρήτη: Νεκρή μια γυναίκα από πτώση σε χωράφι
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Κρήτη: Νεκρή μια γυναίκα από πτώση σε χωράφι

Τροχαίο Κρήτη: Η άτυχη γυναίκα οδηγούσε ένα φορτηγάκι

Ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα εκτυλίχθηκε στους δρόμους της Κρήτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί όταν μία γυναίκα που οδηγούσε ένα φορτηγάκι ξέφυγε από τον δρόμο στην περιοχή Κούρτες της Μεσαράς και ανατρέπη καταλήγοντας σε παρακείμενο χωράφι. Η άτυχη γυναίκα εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια και στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής με έξι άνδρες που την απεγκλώβισαν. Η 53χρονη γυναίκα παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις της με τους διασώστες να επιχειρούν να την επαναφέρουν στη ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό στην Πάτρα – Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε κολόνα

Ένας 26χρονος έχασε τη ζωή του στην Πάτρα μετά από τροχαίο δυστύχημα πρωινές ώρες της Δευτέρας (13/11). Όπως μεταδίδει το tempo24.news, το δυστύχημα συνέβη στις 6 το πρωί, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, όταν ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και καρφώθηκε σε κολόνα. Διασώστες του ΕΚΑΒ έφθασαν αμέσως και προσπάθησαν να παρέχουν πρώτες βοήθειες στον 26χρονο μέσα στο όχημα, καθώς οι πόρτες δεν άνοιγαν. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός να χτυπήσει και στο κεφάλι.

Μάχη για τον απεγκλωβισμό του

Διασώστες του ΕΚΑΒ έφθασαν αμέσως και προσπάθησαν να παρέχουν πρώτες βοήθειες μέσα στο όχημα, καθώς οι πόρτες δεν άνοιγαν. Πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον οδηγό, σπάζοντας την πόρτα και ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας», όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στην ζωή. Δυστυχώς όμως μετά από 45 λεπτά – και παρά τις προσπάθειες των γιατρών – ο 26χρονος άφησε την τελευταία του πνοή. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος, διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Πατρών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις