Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ουκρανή Καλλιθέα: 48χρονη κρατούνταν φυλακισμένη από 61χρονο -Την κακοποιούσε σεξουαλικά
ΕΛΛΑΔΑ

Ουκρανή Καλλιθέα: 48χρονη κρατούνταν φυλακισμένη από 61χρονο -Την κακοποιούσε σεξουαλικά

Ουκρανή Καλλιθέα: Πώς γλίτωσε

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου ένας 61χρονος, ο οποίος φέρεται να κρατούσε φυλακισμένη και να κακοποιούσε μία 48χρονη Ουκρανή, στην περιοχή της Καλλιθέας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το πρωί του Σαββάτου έφτασε στο Αστυνομικό Τμήμα της Καλλιθεα ένας άντρας, ο οποίος κατήγγειλε πως διέκρινε σε διαμέρισμα πέμπτου ορόφου στην οδό Θησέως μία γυναίκα με μώλωπες να του κάνει νόημα και να ζητάει βοήθεια. Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον ίδιο να τους οδηγήσει στην πολυκατοικία που είδε το περιστατικό, όπου και εντόπισαν σε άθλια κατάσταση την 48χρονη από την Ουκρανία, η οποία κατήγγειλε πως είχε πέσει θύμα συστηματικού ξυλοδαρμού και βιασμού από έναν 61χρονο άνδρα.

Μάλιστα η γυναίκα ανέφερε στις Αρχές πως ο 61χρονος την κρατούσε στο διαμέρισμα πέντε ημέρες.Οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες στον 61χρονο μετά από τις καταγγελίες, ενώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, στην κατοχή του βρέθηκε σκληρό πορνογραφικό υλικό, μέσα στις ηλεκτρονικές συσκευές του. Η 48χρονη μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και τις προβλεπόμενες εξετάσεις.

Oι Αρχές έχουν στείλει δείγμα dna του 61χρονου στα εργαστήρια για να συγκριθεί με αυτό του θύματος, έτσι ώστε να δέσουν την υπόθεση, ενώ έχουν παραγγείλει και ιατροδικαστική εξέταση στην 48χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Ουκρανία.

Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα με τις κατηγορίες που τον βαρύνουν να είναι ο συστηματικός βιασμός και ξυλοδαρμός της 48χρονης, αλλά και η κράτησή της παρά τη θέλησή της στο διαμέρισμα του.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις