Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κούγιας – Βατίδου Γλυφάδα: «Θύμα μιας αλήτικης συμπεριφοράς η πρώην σύζυγός μου»
ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας – Βατίδου Γλυφάδα: «Θύμα μιας αλήτικης συμπεριφοράς η πρώην σύζυγός μου»

Κούγιας - Βατίδου Γλυφάδα: Η παρουσιάστρια αντιμετωπίζει κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα

Εκτός εαυτού βγήκε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας σήμερα στην εκπομπή Happy Day για τη σύλληψη της πρώην συζύγου του Εύης Βατίδου. Η παρουσιάστρια αντιμετωπίζει κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα για το περιστατικό που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής στη Γλυφάδα. Το πρώην μοντέλο φέρεται να κυνήγησε και να εμβόλισε μηχανή στη Γλυφάδα που νωρίτερα της έσπασε τον καθρέπτη από το ΙΧ που οδηγούσε. Από το επεισόδιο τραυματίστηκε μία 57χρονη η οποία μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας.

Κούγιας: Η πρώην σύζυγός μου έπεσε θύμα μιας αλήτικης συμπεριφοράς

«Η πρώην σύζυγός μου και εντολέας μου αναμένεται να υποστηρίξει την αλήθεια. Η πρώην σύζυγός μου έπεσε θύμα μιας αλήτικης συμπεριφοράς, από αυτούς τους αλήτες που κυκλοφορούν με κάποιες μηχανές χωρίς καν αριθμό κυκλοφορίας, που νομίζουν ότι οι δρόμοι είναι ιδιοκτησία τους. Βρήκε μια γυναίκα μπροστά του αυτός ο αλήτης, μέσα στα μεσάνυχτα, επειδή κάτι τον ενόχλησε», είπε μιλώντας στην εκπομπή ο κ. Κούγιας με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να παρεμβαίνει ζητώντας του να αποφεύγει τους χαρακτηρισμούς. «Αυτοί που του αρμόζουν», απάντησε από την πλευρά του ο κ. Κούγιας και συνεχίζοντας είπε: «Αυτός ο αλήτης λοιπόν, που είμαι περίεργος να συναντήσω, βρήκε μια γυναίκα μόνη της, μέσα στη νύχτα, σε ένα απόμερο σημείο, σταμάτησε, της ξήλωσε τον καθρέφτη γιατί κάτι τον ενόχλησε. Την έβρισε χυδαία και ακολούθως ανέβηκε στη μηχανή του και προσπάθησε να εξαφανιστεί» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε από τον Αλέξη Κούγια να αποφύγει τους χαρακτηρισμούς εκείνος της απάντησε με έντονο ύφος: «Θα μου κάνετε μια χάρη, αλλιώς θα κλείσω το τηλέφωνο. Σας παρακαλώ πολύ. Με καλέσατε. Θα κάνω ό,τι γουστάρω. Όταν βγαίνω σε μια εκπομπή θα λέω αυτά που θέλω και αυτά που πρέπει. Η πρώην σύζυγός μου έχει απόλυτο δίκιο». Όπως υποστήριξε, η κ. Βατίδου ακολούθησε τον οδηγό μηχανής γιατί δεν είχε πινακίδα, και εκείνος «την οδήγησε στα κατσάβραχα». «Σε μια στιγμή αυτός ανεβαίνοντας ανετράπη, ανετράπη και η μηχανή του και έπεσε πάνω στη σύζυγό του», υποστήριξε ο κ. Κούγιας ενώ ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος άντρας «εξαφάνισε» την μηχανή.

«Η πρώην σύζυγός μου παρέμεινε εκεί και ειδοποιούσε την αστυνομία», είπε. Κλείνοντας αποκάλυψε πως επισκέφτηκε με τον γιο του την τραυματία στο νοσοκομείο και μίλησε με συγγενικά της πρόσωπα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις