Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κερατσίνι 42χρονος – κακοποίηση ΑΜΕΑ: Περισσότερα από 550 βίντεο βασανισμού
ΕΛΛΑΔΑ

Κερατσίνι 42χρονος – κακοποίηση ΑΜΕΑ: Περισσότερα από 550 βίντεο βασανισμού

Κερατσίνι 42χρονος - κακοποίηση ΑΜΕΑ: Συνδρομές έως και 150 ευρώ για την πρόσβαση στη ζωντανή διαδικτυακή διαπόμπευση.

Περισσότερα από 550 βίντεο βασανισμού. Σχεδόν 23.000 θεατές της φρίκης. Συνδρομές έως και 150 ευρώ για την πρόσβαση στη ζωντανή διαδικτυακή διαπόμπευση. Πρόκειται για μερικούς από τους τρομακτικούς αριθμούς που αποτυπώνουν τον εφιάλτη που ζούσαν καθημερινά στα χέρια ενός 42χρονου άνδρα στο Κερατσίνι, μια γυναίκα 21 ετών και ένας 25χρονος, αμφότεροι με νοητική στέρηση. Κάθε λογής κακοποίηση, σωματική και λεκτική, είχε μετατραπεί σε ένα αρρωστημένο παιχνίδι για τον 42χρονο, που αναζητώντας επιπλέον θεάσεις και διαδικτυακούς συνδρομητές, βασάνιζε καθημερινά live τα δύο θύματα του στο κολαστήριο της οδού Παύλου Φύσσα.  Η σοκαριστική δράση, έλαβε τέλος τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής, έπειτα από μια ακόμα φρικιαστική ζωντανή μετάδοση. Είχε προηγηθεί ένα ανώνυμο τηλεφώνημα-καταγγελία στις αρχές.

gray scale photo of woman sitting on bed

“Πονάω…”

“Πονάω” αναφωνούσε σε ένα από τα βίντεο της φρίκης, μην μπορώντας να αντέξει τους πόνους από τα χτυπήματα του 42χρονου. “Πέσε στα γόνατα σα να προσκυνάς. Θέλουν να δουν, δεν γίνεται να μην θες”, της απαντησε ο βασανιστής, προσθέτοντας: “αν δεν το κάνεις, δεν παίρνεις λεφτά”. Το περιεχόμενο όλων των βιντεσκοπημένων μεταδόσεων, προκαλεί αποστροφή. Σε ένα από αυτά ο 42χρονος την εξαναγκάζει να ξυρίσει τα φρύδια της και το κεφάλι, σε ένα άλλο χτυπάει τα θύματα του με taser, ενώ σε κάποιο από τα live video θέλοντας να εξευτελίσει τον 25χρονο, βάζει το κεφάλι του μέσα σε λεκάνη τουαλέτας. “Δώστου, ρίξτου, μπράβο”, φωνάζει σε μια εγγραφή ο 42χρονος που έχει αναλάβει το ρόλο διαιτητή, βάζοντας τα δύο θύματα του να παλέψουν. Η νεαρή κοπέλα που ήταν ημίγυμνη ξέσπασε σε λυγμούς λίγο πριν την διακοπή της μετάδοσης, μετά από αλλεπάλληλα χτυπήματα.

Είναι ενδεικτικό ότι ένα μεγάλο μέρος αυτών των εικόνων είχαν καταγραφεί μόνο τον τελευταίο μήνα, κατά το διάστημα των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. που οδήγησαν στη σύλληψη του 42χρονου. Οι αστυνομικοί που προσπαθούν να αποκτήσουν σαφή εικόνα για το μέγεθος της δράσης του κατηγορούμενου, αντίκρισαν βίντεο με εξυβρίσεις, σωματικές βλάβες, χτυπήματα με συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης (taser gun), γιαούρτωμα, υπονοούμενες πράξεις πεοθηλασμού έναντι αμοιβής. Σε βάρος του 42χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη, εξύβριση, μαστροπεία, έγκλημα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις