Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σύζυγος Σπύρου Φωκά: «Πέθανε στην αγκαλιά μου»
LIFESTYLE

Σύζυγος Σπύρου Φωκά: «Πέθανε στην αγκαλιά μου»

Σύζυγος Σπύρου Φωκά: Η κηδεία του ηθοποιού θα γίνει την Τρίτη 14 Νοεμβρίου στο Α'νεκροταφείο Αθηνών

Η σύζυγος του Σπύρου Φωκά, Λίλιαν, περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του ηθοποιού, και αποκάλυψε ότι «έσβησε» μέσα στην αγκαλιά της. «Ο Σπύρος τον τελευταίο καιρό υπέφερε. Υπέφερε από πόνους, ταλαιπωρήθηκε πολύ. Ήταν αετός ο Σπύρος και είχε την καρδιά ενός λιονταριού και το πέταγμα ενός αετού» τόνισε η Λίλιαν Φωκά, μιλώντας στο Mega. Όπως είπε η ίδια, ο Σπύρος Φωκάς πέθανε στην αγκαλιά της: «Μου κούνησε το κεφάλι κι έφυγε. Τέτοιον άνθρωπο στη ζωή κανείς δεν θα συναντήσει. Έσπασε το καλούπι, τελειώσαμε. Ούτε σαν ηθοποιό ούτε σαν άνθρωπο».

«Πέρασα υπέροχα μαζί του. Διασκεδάσαμε, χορέψαμε, τραγουδήσαμε. Ήταν ένας άνθρωπος που είναι ανάμεσα στους τρεις άντρες της ζωής μου, ο πατέρας μου, ο νονός μου και ο Σπύρος μου» πρόσθεσε. Μπορεί ο ηθοποιός να έφυγε από τη ζωή, όμως η Λίλιαν Φωκά θα τον κρατά πάντα μέσα της σαν φυλαχτό, όπως είπε χαρακτηριστικά: «Ο Σπύρος δεν θα μου λείψει καθόλου, γιατί είναι μέσα μου. Έχει πεθάνει, αλλά τον νιώθω όπως τα λέγαμε και χθες. Τον έχω φυλαχτό», δήλωσε.

Σπύρος Φωκάς: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του

Η κηδεία του ηθοποιού θα γίνει την Τρίτη 14 Νοεμβρίου στο Α νεκροταφείο Αθηνών. Η σορός θα βρίσκεται στην αίθουσα πολιτικής κηδείας από 12.00 μμ έως 14.00 μμ. Εν συνεχεία θα οδηγηθεί στο κρεματόριο Ριτσώνας για αποτέφρωση εκφράζοντας την τελευταία βούληση – επιθυμία του. Αντί στεφάνων η οικογένεια επιθυμεί να γίνουν δωρεές στο σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις