Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βατίδου σύλληψη: Άγριο επεισόδιο στη Γλυφάδα
ΕΛΛΑΔΑ

Βατίδου σύλληψη: Άγριο επεισόδιο στη Γλυφάδα

Βατίδου σύλληψη: Ακολούθησε, εμβόλισε μοτοσικλέτα και τραυμάτισε σοβαρά μία 57χρονη

Πρωταγωνίστρια σε ένα έντονο σκηνικό ήταν η Εύη Βατίδου που φέρεται να ακολούθησε και εμβόλισε μια μοτοσικλέτα με αποτέλεσα να τραυματίσει σοβαρά μια 57χρονη γυναίκα. Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή της Γλυφάδας όταν οι δυο επιβάτες της μοτοσικλέτας είχαν φραστικό επεισόδιο με την Εύη Βατίδου και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Newsit και του Protothema της έσπασαν τον καθρέπτη του οχήματός της.

Η παρουσιάστρια φέρεται να ακολούθησε τη μοτοσικλέτα και στη συνέχεια την εμβόλισε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά μια γυναίκα 57 ετών που επέβαινε σε αυτή. Η 57χρονη μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και στις 03:45 ενημερώθηκε το Υπασπιστήριο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της ΝΑ ότι η υγεία της βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, έχει σπάσει το χέρι και το πόδι.

Η Εύη Βατίδου και ένας 59χρονος, ο οδηγός της μοτοσικλέτας, προσήχθησαν στο ΑΤ Γλυφάδας. Στις 06:45 ο οδηγός υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και η Εύη Βατίδου στον 59χρονο για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσιάστρια κρατείται στο τμήμα και αναμένεται βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα με κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις