Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βασάλος – Χρηστίδου: Επέστρεψε ο Κωνσταντίνος στο «Χαμογέλα και πάλι»
LIFESTYLE

Βασάλος – Χρηστίδου: Επέστρεψε ο Κωνσταντίνος στο «Χαμογέλα και πάλι»

Βασάλος - Χρηστίδου: Μετά από 1,5 χρόνο επέστρεψε στην εκπομπή ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Με εκπλήξεις ξεκίνησε το «Χαμογέλα και πάλι» το Σαββάτο 11 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε στην εκπομπή του MEGA καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του. Πριν 1,5 χρόνο ο ίδιος είχε αποχωρήσει από την εκπομπή προκειμένου να συμμετάσχει στο «Asia Express» του Star, ενώ στη συνέχεια συμμετείχε στο «Survivor All Star». Τη θέση του για την περσινή σεζόν είχε πάρει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το πρωί του Σαββάτου, λοιπόν, ο πρώην παίκτης του «Survivor» επέστρεψε ανανεωμένος στην παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου.  

Ήταν πριν από μερικές ημέρες περίπου που ο Κωνσταντίνος Βασάλος ως καλεσμένος τότε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» δέχτηκε ανοιχτή πρόσκληση να επιστρέψει ξανά, κι έτσι κι έγινε. Τελικά, επέστρεψε μόνιμα στην τηλεοπτική ομάδα της Σίσσυς Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου (11/11). Η παρουσιάστρια τον υποδέχθηκε με ένα πλατύ χαμόγελο και με ανοιχτή την αγκαλιά της.

«Σαν να μην έλειψα μια μέρα»

Η Σίσσυ Χρηστίδου τον καλωσόρισε ξανά στην εκπομπή κι εκείνος με πολλή χαρά απάντησε: «Σαν να μην έλειψα μια μέρα. Έκανα τη γύρα μου και γύρισα ώριμος και κατασταλαγμένος στην αγκαλιά σου. Χαίρομαι που ξαναβρίσκομαι εδώ κοντά σας. Καλή αρχή εύχομαι. Έκανα τη γύρα μου εγώ, κάποιες χώρες και κάποια ριάλιτι και γύρισα ώριμος και κατασταλαγμένος στην αγκαλιά σου. Μπορεί κι όχι. Θα δείξει».

Η αντίδραση της παρουσιάστριας

«Πήγαινε κάτσε δίπλα στη Βάλια γιατί έχει πιαστεί η θέση σου. Δεν μπορώ ξαφνικά επειδή μας θυμήθηκες, θυμήθηκες να γυρίσεις στην πρώην και να φύγει ο νυν», του ειπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις