Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Βόλος – Άρης: Θα έχει ευκολο παιχνίδι απόψε η ομάδα της Θεσσαλονίκης;
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βόλος – Άρης: Θα έχει ευκολο παιχνίδι απόψε η ομάδα της Θεσσαλονίκης;

Βόλος - Άρης: Και οι δύο ομάδες αναζητούν τη νίκη

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Απόψε (11/11, 20:00 COSMOTE Sport) η ομάδα του Βόλου φιλοξενεί τον Άρη για την 11η αγωνιστική της Super League στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο Βόλος έχει να νικήσει (2-0) τον Άρη από τις 2/10/2022. Από το 2019 συνολικά υποδέχθηκε 5 φορές στην έδρα του τον Άρη και κατάφερε να τον κερδίσει τις 2. Δεν αναδείχθηκαν καμία φορά ισόπαλοι ενώ ο Άρης τον κέρδισε τις 3.

Και οι δύο ομάδες απόψε θέλουν τη νίκη η οποία δείχνει ιδιαίτερα σημαντική για τη γηπεδούχο η οποία την αναζητά για να ξεκολλήσει από τη τελευταία θέση της βαθμολογίας (6 βαθμοί). Ο Άρης βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία με 14 βαθμούς και απειλείται να χάσει την 6η θέση από τον ΟΦΗ που έχει έναν βαθμό λιγότερο.

 

Οι δύο ομάδες

Ο Βόλος στα δύο τελευταία του παιχνίδια δείχνει να ανακάμπτει καθώς κατάφερε να κερδίσει στην έδρα του την Κηφισιά (2-1) αλλά και να φέρει ισοπαλία στα Ιωάννινα  (1-1) για το πρωτάθλημα. Στην περσινή σεζόν, ο Βόλος στην έδρα του γνώρισε μεγάλη ήττα από τον Άρη (0-3) και ήταν το τελευταίο παιχνίδι τους στον Βόλο.

Ο Άρης από την πλευρά του, στο τελεύταιο του παιχνίδι ηττήθηκε με σκορ 1-3 στην έδρα του από τον Ατρόμητο, ενώ είχε νικήσει τον Πας Γιάννενα με σκορ 2-0. Ο προπονητής Άκης Μάντζιος, πήρε μαζί του τον Ζαν Ζουλ και τον Φράνκο Φεράρι. Ο πρώτος απουσίαζε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ ο Αργεντινός μπακ δεν ήταν 100% έτοιμος μέχρι πρότινος. Εκτός έμεινε ο Φαμπιάνο που είναι τιμωρημένος λόγω καρτών, αλλά και οι τραυματίες Πάβισιτς, Οντουμπάτζο, Ματαρίτα, Ρουπ, Μανού Γκαρθία και Δεληζήσης. Η αποστολή του Άρη είναι: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Φατόρε, Φεράρι, Μπράμπετς, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζαν Ζουλ, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μενέντες, Μόμπεργκ Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

Οι άλλοι σημερινοί αγώνες:

ΟΦΗ – Γιάννινα (17:30)

Ατρόμητος – Πανσερραϊκός (19:00)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις