Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστεία σε βενζινάδικο Βόλος: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία σε βενζινάδικο Βόλος: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών

Ληστεία σε βενζινάδικο Βόλος: Οι κινήσεις των δραστών έχουν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας.

Ληστεία σε βενζινάδικο του Βόλου, σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (10/11). Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thenewspaper.gr, η ληστεία έγινε σε πρατήριο καυσίμων στην περιοχή του Καπακλί επί της οδού Λαρίσης και στο ρεύμα για Βόλο. Οι δράστες επιτέθηκαν με σπρέι πιπεριού κατά των υπαλλήλων, αφαίρεσαν τα χρήματα του ταμείου και τράπηκαν σε φυγή.

Η ληστεία στο βενζινάδικο σημειώθηκε τα ξημερώματα. Οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και το υλικό βρίσκεται ήδη στα χέρια αστυνομικών, που προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη τους. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες. Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, στο σημείο βρέθηκε η Αστυνομία που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Ληστεία σε βενζινάδικο στο Χαϊδάρι

Θύμα ληστείας έπεσε τα ξημερώματα της Παρασκευής υπάλληλος βενζινάδικου στο Χαϊδάρι. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 στόχος των ληστών έγινε πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στη συμβολή της Λεωφόρου Αθηνών με την οδό Παρθένη. Οι δράστες απείλησαν τον υπάλληλο με πιστόλι που κρατούσαν, τον ακινητοποίησαν και του αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Σύμφωνα με πληροφορίες οι κινήσεις των ληστών έχουν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις