Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

18

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κουσουλός προσαγωγή: Η πρώτη αντίδραση για το επεισόδιο στα δικαστήρια
ΕΛΛΑΔΑ

Κουσουλός προσαγωγή: Η πρώτη αντίδραση για το επεισόδιο στα δικαστήρια

Κουσουλός προσαγωγή: "Θα πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή τη στοχοποίηση των δημοσιογράφων" υποστήριξε ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας "Μπαμ".

Για το επεισόδιο με τους συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου και την προσαγωγή του στο ΑΤ Αμπελοκήπων μίλησε ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας “Μπαμ” Πέτρος Κουσουλός, δίνοντας την δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν στα δικαστήρια αλλά και εκτιμώντας πως αν δεν υπήρχαν οι κάμερες μπροστά, ίσως είχαν αποπειραθεί να τον χτυπήσουν κιόλας.

“Όπως ορίζει ο νόμος προσήχθη στο ΑΤ και αφού έδωσα και τις δικές μου εξηγήσεις στον εισαγγελέα αφέθηκα ελεύθερος” ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός στο Mega για να συμπληρώσει: “Αυτή τη στιγμή έχω εγκληθεί για κάτι που ουδέποτε έχει συμβεί και για κάτι το οποίο πραγματικά εκτιμώ ότι είχε προσχεδιαστεί. Δέχτηκα μια απίστευτη επίθεση από τους συγγενείς της κατηγορουμένης (σ.σ. Ρούλας Πισπιρίγκου) αλλά στη συνέχεια, όταν είδαν ότι εγώ ουσιαστικά δεν “τσίμπησα” σε αυτήν την επίθεση, εξυφάνθηκε ένα άλλο σχέδιο, ότι εγώ δήθεν, έκανα κάποιες χειρονομίες προς την κατηγορούμενη”.

Υποστήριξε δε στη συνέχεια πως “εκτιμώ ότι εάν δεν υπήρχαν κάμερες θα είχαν αποπειραθεί να με χτυπήσουν κιόλας” ενώ τόνισε: “Θα πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή τη στοχοποίηση των δημοσιογράφων και να καταλάβουμε ότι ο δημοσιογράφος ούτε διώξεις ασκεί, ούτε προφυλακίζει, ούτε παίρνει καταδικαστικές αποφάσεις”.

Τι συνέβη

Έξαλλη έγινε η Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και οι συγγενείς της, στη θέα του δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας “Μπαμ”, Πέτρου Κουσουλού, έξω από την αίθουσα όπου εκδικάζεται η πολύκροτη υπόθεση. Η κατηγορούμενη μητέρα άρχισε να φωνάζει μόλις τον αντίκρυσε: “Γέλαγε εδώ και μου κούναγε το δάχτυλο! Συλλάβετε τον! Πάνω στα παιδιά μου έχει κάνει καριέρα! Που τα είχα στο νεκροκρέβατο και θα έρθει τώρα αυτός να μου κουνήσει το δάχτυλο! Και έχει τρία παιδιά το παλιόπαιδο!”

Με τη σειρά τους, συγγενείς της επιτέθηκαν λεκτικά στον δημοσιογράφο, ο οποίος είχε μία ολιγόλεπτη συζήτηση μαζί τους, η οποία όμως φάνηκε να βγαίνει εκτός ελέγχου, καθώς οι συγγενείς της Πισπιρίγκου ήταν οργισμένοι με τον Πέτρο Κουσουλό και τ0ν αποκάλεσαν “παλιάνθρωπο”, ενώ έλεγαν πως έχει παιδιά και “θα το βρει από τον Θεό”. Αστυνομικοί παρενέβησαν και το επεισόδιο έληξε εκεί, χωρίς να πάρει άλλες διαστάσεις. Ο συνήγορος υπεράσπισης Αλέξης Κούγιας από την πλευρά του ζήτησε να συλληφθεί ο δημοσιογράφος. Απευθυνόμενος στους αστυνομικούς είπε: “Κρατείστε τον! Μη φύγει! Υποβάλλει μήνυση η κατηγορούμενη για έργο εξύβριση και απειλή! Να συλληφθεί τώρα!”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις