Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κωνσταντίνος Πλεύρης για Κούγια: Η απάντηση του 83χρονου στον ποινικολόγο
ΕΛΛΑΔΑ

Κωνσταντίνος Πλεύρης για Κούγια: Η απάντηση του 83χρονου στον ποινικολόγο

Κωνσταντίνος Πλεύρης για Κούγια: «Όσο μεγαλώνουμε πρέπει να προσέχουμε την αυτογελοιοποίηση, είναι πολύ σημαντικό» είχε πει ο ποινικολόγος

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης συνόδευσε ξανά τη Τζόρτζια Σιακαβάρα σε βραδινή εκδήλωση και οι ρεπόρτερ των εκπομπών απέσπασαν μερικές δηλώσεις του. Ο 83χρονος κλήθηκε να σχολιάσει όσα είπαν για εκείνον Αλέξης Κούγιας και Λάκης Λαζόπουλος, το προηγούμενο διάστημα. Για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ο οποίος είχε κάνει λόγο για αυτογελιοποίηση του Κωνσταντίνου Πλεύρη, απάντησε ότι: «Η αυτογελοιοποίηση είναι κάτι κακό, ναι. Χειρότερο είναι η αυτοϊκανοποίηση. Δυστυχώς αγάπησα την κα Σιακαβάρα χωρίς να τον ρωτήσω».

Τζόρτζια Σιακαβάρα: «Ζω έναν μεγάλο έρωτα με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη! Δεν είναι ψεύτικο, ούτε για τα φώτα»

Όσο για τη σάτιρα που δέχτηκε από τον Λάκη Λαζόπουλο, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης έκανε μια αναφορά στα χρόνια της βασιλείας, λέγοντας: «Παλιά υπήρχαν στους βασιλείς οι γελωτοποιοί, τώρα στη δημοκρατία υπάρχουν οι γελωτοποιοί τον λαό να γελάει».

Τέλος, σε χιουμοριστική αναφορά για το roadtrip που θα κάνει με τη σύντροφό του το Σαββατοκύριακο, αν έχει καλό καιρό, αλλά και τις στιλιστικές της επιλογές, ο νομικός απάντησε: «Δεν ασχολούμαι με αυτά εγώ, μου αρέσουν όμως οι επιλογές της. Θα πάμε road trip με την Τζόρτζια στο Μενίδι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις