Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μονοκινητήριο πτώση Χανιά: Τραγωδία στο Μάλεμε
ΕΛΛΑΔΑ

Μονοκινητήριο πτώση Χανιά: Τραγωδία στο Μάλεμε

Μονοκινητήριο πτώση Χανιά: Το αεροσκάφος εντοπίστηκε βυθισμένο μισό μίλι από παραλία στα όρια Μάλεμε και Ταυρωνίτη

Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν οι δύο επιβαίνοντες στο μονοκινητήριο υπερελαφρύ αεροσκάφος που κατέπεσε σε θαλάσσια περιοχή των Χανίων, στο Μάλεμε. Το αεροσκάφος εντοπίστηκε βυθισμένο μισό μίλι από παραλία στα όρια Μάλεμε και Ταυρωνίτη, από ιδιωτικό σκάφος που μετείχε στις έρευνες και στο οποίο επέβαινε στέλεχος του Λιμενικού Σώματος-Ελληνική Ακτοφυλακή. Οι δύο επιβαίνοντες ανασύρθηκαν από δύτες χωρίς τις αισθήσεις τους και μεταφέρονται στην ακτή, προκειμένου να διακομισθούν σε νοσοκομείο. Όπως ανέφερε στο zarpanews.gr o ναυαγοσώστης Παύλος Λιτινάκης, ο οποίος ήταν εκείνος που ανέσυρε τους δύο άνδρες, αμφότεροι ήταν νεκροί.

Χανιά: Πώς έγινε η πτώση του αεροσκάφους

Tο αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντες είχε απογειωθεί από την περιοχή της Κωπαΐδας με προορισμό το αεροδρόμιο στο Μάλεμε, το οποίο χρησιμοποιείται από τέτοιου είδους μικρά αεροσκάφη. Όμως, επειδή είχε νυχτώσει, ο πιλότος έκανε μια στροφή πάνω από το Κολυμπάρι με σκοπό να προσεγγίσει στον διάδρομο προσγείωσης από την πλευρά της θάλασσας, αλλά ξαφνικά χάθηκε το σήμα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μονοκινητήριο αεροσκάφος επρόκειτο να λάβει μέρος σε αγώνες στο Μάλεμε το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Χανιά: Εικόνες από τις έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό του αεροσκάφους

Νωρίτερα, η ιστοσελίδα Zarpanews είχε δημοσιεύσει εικόνες από τις έρευνες για τον εντοπισμό του μονοκινητήριου αεροσκάφους.

hania hania1
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις