Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παρά πέντε – «τύποι με τα μαύρα»: Πού είναι σήμερα οι τηλεοπτικοί δολοφόνοι
LIFESTYLE

Παρά πέντε – «τύποι με τα μαύρα»: Πού είναι σήμερα οι τηλεοπτικοί δολοφόνοι

Παρά πέντε - «τύποι με τα μαύρα»: 16 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, o Γεράσιμος Μιχελή και ο Πατρίκιος Κωστής δεν θυμίζουν σε πολλά τους τηλεοπτικούς δολοφόνους

Πριν από σχεδόν 18 χρόνια, το «Παρά Πέντε» άρχισε να προβάλλεται στην τηλεόραση, με το κοινό να «αγκαλιάζει» από την πρώτη στιγμή την κωμική σειρά. Έκτοτε, άλλοι συνέχισαν την καριέρα τους στην υποκριτική, άλλοι επέλεξαν διαφορετικό επάγγελμα και κάποιοι αποτραβήχτηκαν από τα «φώτα». O Γεράσιμος Μιχελής ή αλλιώς «ο τύπος με τα μαύρα» που κυνηγούσε τους πέντε φίλους για να τους παραδώσει στον πρωθυπουργό, Άρη Παυρινό, είναι ένας από τους ηθοποιούς του καστ, που δεν κάνει πια τηλεοπτικές εμφανίσεις. Ωστόσο, αναρτά στο Facebook, φωτογραφίες του από διάφορες παραστάσεις στις οποίες συμμετέχει και η αλλαγή στην εμφάνισή του, θυμίζει ελάχιστα τον κακοποιό, «Ανδρέα» της σειράς.

Από την άλλη, ο συνεργάτης του στις βρώμικες δουλειές του Παυρινού, ο «ψηλός», ακολούθησε διαφορετική καριέρα. Ο Πατρίκιος Κωστής αποφάσισε να αφήσει στην άκρη την υποκριτική και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο. Σχετικά με αυτό μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», πριν από λίγο καιρό.

Γεράσιμος Μιχελής – Αγνώριστος ο κακός του Παρά Πέντε, 17 χρόνια μετά

Σε επανάληψη παίζει σχεδόν κάθε χρόνο το Παρά Πέντε στο Mega, το οποίο μπορεί να έχουν περάσει 17 ολόκληρα χρόνια από τότε που προβλήθηκε, ωστόσο παραμένει μια από τις πιο αγαπημένες κωμικές σειρές του κοινού. Η παρέα του Παρά Πέντε έχει κρατήσει ακόμη επαφές και δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε reunion, είτε τηλεοπτικά, είτε μέσα από τα social media.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις