Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νότης Σφακιανάκης επιστροφή: Έτοιμος για το μεγάλο come back;
LIFESTYLE

Νότης Σφακιανάκης επιστροφή: Έτοιμος για το μεγάλο come back;

Νότης Σφακιανάκης επιστροφή: Το ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρει πως ο Νότης Σφακιανάκης ετοιμάζει το μεγάλο come back μέσα στους επόμενους μήνες.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παραμένει ο Νότης Σφακιανάκης τρία χρόνια μετά τη σύλληψή του για μικροποσότητα κοκαΐνης και ένα όπλο 9 χιλιοστών. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής, Live News, o Νότης Σφακιανάκης ετοιμάζει το μεγάλο come back μέσα στους επόμενους μήνες. Ο γνωστός καλλιτέχνης πολλές φορές στο παρελθόν, μόνο και μόνο με την παρουσία του πάνω στη σκηνή, προκαλούσε συζητήσεις. Με τσίχλα, γυαλιά ηλίου κάποιες φορές, αλλά πάντα με εκκεντρικές στυλιστικές επιλογές, έδινε τον ρυθμό με τα χέρια στην ορχήστρα και στο κοινό και έπαιζε με γαρύφαλλα στα χέρια.

Ο ίδιος τηρεί σιγή ιχθύος. Στενοί συνεργάτες κρατούν τα στόματά τους κλειστά, με θαυμαστές του να αδημονούν και συναδέλφους του να σχολιάζουν. Τα σενάρια της επιστροφής του 64χρονου καλλιτέχνη δίνουν και παίρνουν. Θα είναι ο Νότης Σφακιανάκης που είχαν συνηθίσει οι πιστοί θαμώνες σε κέντρα που εμφανιζόταν ή πλέον διαφορετικός χωρίς καμία πολιτική αναφορά; Το ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρει πως ο Νότης Σφακιανάκης ετοιμάζει το μεγάλο come back μέσα στους επόμενους μήνες.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις