Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελεονώρα Μελέτη γάμος: «Ήθελα να πάω με το παιδί μου στην εκκλησία, μου το χάλασε ο άντρας μου»
LIFESTYLE

Ελεονώρα Μελέτη γάμος: «Ήθελα να πάω με το παιδί μου στην εκκλησία, μου το χάλασε ο άντρας μου»

Ελεονώρα Μελέτη γάμος: Η αναφορά της παρουσιάστριας στον γάμο της

Μία αναφορά στον γάμο της με τον Θοδωρή Μαροσούλη έκανε η Ελεονώρα Μελέτη στον «αέρα» του «Mega Καλημέρα», το πρωί της Τρίτης 7 Νοεμβρίου. Σε μια σχετική συζήτηση που είχε με το πάνελ της εκπομπής, η παρουσιάστρια αποκάλυψε, ότι εκείνη ήθελε όταν παντρευτεί να πάει στην εκκλησία με την κόρη της, αλλά ο Θοδωρής Μαροσούλης της χάλασε τα σχέδια. «Ήθελα να παντρευτώ και να πάω με το παιδί μου στην εκκλησία, και μου το χάλασε ο άντρας μου στα 7 χρόνια. Δεν μπορούσε να περιμένει λίγο ακόμα. Στα 6 χρόνια παντρεύτηκα» είπε.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο, βάφτισε και την κόρη του, τον περασμένο Ιούλιο, με τα μυστήρια και το γλέντι να πραγματοποιούνται μακριά από τις κάμερες. Το παιδί πήρε το όνομα Αλεξάνδρα Ωκεανίς- και βαφτίστηκε μέσα στη θάλασσα. Το ζευγάρι είχε στο πλευρό του μόνο στενούς φίλους και συγγενείς. Νονές της κόρης τους, ήταν η αδελφή του Θοδωρή Μαροσούλη, Ιωάννα και η κολλητή φίλη της Ελεονώρας Μελέτη, Κατερίνα Στρατοπούλου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

Η έκπληξη που δέχθηκε η Ελεονώρα Μελέτη από τον αγαπημένο της

Ως γνωστόν, Ελεονώρα Μελέτη και Θοδωρής Μαροσούλης επιθυμούσαν η κόρη τους να βαφτιστεί σε σχετικά μεγάλη ηλικία και να μην είναι βρέφος. Όμως, η μεγάλη έκπληξη ήταν όταν η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Mega δέχθηκε πρόταση από τον αγαπημένο της να προχωρήσουν σε θρησκευτικό γάμο -είναι παντρεμένοι με πολιτικό. Σε μια αυθόρμητη κίνηση, ο Θοδωρής Μαροσούλης ζήτησε από την εκλεκτή της καρδιάς του να δεθούν και με τα ιερά δεσμά του γάμου, όπερ και εγένετο.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις