Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΟΑΣΘ σεξουαλική παρενόχληση: Σε διαθεσιμότητα υπάλληλος μετά από καταγγελία
ΕΛΛΑΔΑ

ΟΑΣΘ σεξουαλική παρενόχληση: Σε διαθεσιμότητα υπάλληλος μετά από καταγγελία

ΟΑΣΘ σεξουαλική παρενόχληση: Λόγω απουσίας μαρτύρων, η δίκη στο Αυτόφωρο αναβλήθηκε και ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος

Σε διαθεσιμότητα έθεσε ο ΟΑΣΘ 51χρονο υπάλληλο, που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 19χρονης κοπέλας. Ο υπάλληλος στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης καταγγέλθηκε από 19χρονη ασκούμενη στον Οργανισμό για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, δηλαδή σεξουαλική παρενόχληση, και συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία νωρίτερα σήμερα.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 51 ετών κατηγορούμενος χθες βράδυ, προσφέρθηκε μετά το τέλος της βάρδιας, να πάει με το αυτοκίνητό του την 19χρονη στο σπίτι της. Καθ’ οδόν και καθώς βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο φέρεται να την παρενόχλησε σεξουαλικά, για αυτό και εκείνη προέβη στην καταγγελία της. Ο υπάλληλος του ΟΑΣΘ συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αμέσως μετά την κοινοποίηση της καταγγελίας από την 1η ΕΠΑΣ Μαθητείας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), όπως αναφέρει ο οργανισμός σε ανακοίνωσή του.

Ο 51χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα , ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Λόγω απουσίας μαρτύρων, η δίκη αναβλήθηκε και ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις