Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ζαρίφη κιλά: Έχουν πει για εμένα και τον Μουτσινά «είναι άσχημοι χοντροί»
LIFESTYLE

Ζαρίφη κιλά: Έχουν πει για εμένα και τον Μουτσινά «είναι άσχημοι χοντροί»

Ζαρίφη κιλά: Μας είχαν αλλάξει τα φώτα οι εκπομπές, μιλάμε για βρισίδι όχι αστεία, θυμάται η παρουσιάστρια

Οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για τα ρούχα και τις υπέρβαρες γυναίκες, έφεραν ξανά στο προσκήνιο τη συζήτηση, περί bullying και ρατσισμού. Η Κατερίνα Ζαρίφη μοιράστηκε τη δική της εμπειρία από τον χώρο της τηλεόρασης, όταν με τον Νίκο Μουτσινά, είχαν δεχθεί επικριτικά σχόλια για την εμφάνισή τους, λίγο πριν συνεργαστούν για τον «Πρωινό Καφέ». Καλεσμένη στο «Πρωινό Σουσού» είπε: «Κάνουμε την επανάστασή μας με το χιούμορ. Έχω μεγάλη ευαισθησία στο bullying στον ρατσισμό. Έχω πλακωθεί στον δρόμο για αυτό. Χάνω τον έλεγχο όταν το βλέπω σε παιδιά και σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας. Πρέπει να απαντάμε σε αυτά, είναι σκουλικάκια που τρώνε την ψυχή μας. Δεν τα δέχομαι καθόλου αυτά τα δύο».

Συνέχισε, τονίζοντας ότι: «Ήταν στο όριο οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου. Δέχομαι ότι η αισθητική του καθένα είναι υποκειμενική. Είναι κάτι σαν τη γεύση η αισθητική. Εγώ είμαι υπέρμαχος να φοράμε και να είμαστε όπως γουστάρει ο καθένας. Ξέρω ανθρώπους που δεν έχουν κάνει μπάνιο 20 χρόνια γιατί ντρέπονται για το σώμα τους. Το πέρασα επί Πρωινού Καφέ με τον Νίκο Μουτσινά. Μας είχαν αλλάξει τα φώτα οι εκπομπές, αναρωτιόμουν “αυτή είμαι εγώ”. Μιλάμε για βρισίδι όχι αστεία. Σκέφτηκα να κινηθώ νομικά, αλλά μετά έγινα πιο σκληρή και αγνόησα αυτούς τους ανθρώπους».

Δείτε το βίντεο

Τι γινόταν την εποχή του Πρωινού Καφέ

Ακόμη, πρόσθεσε: «Μεγάλος σε ηλικία δημοσιογράφος τότε, έλεγε ότι είναι άσχημοι χοντροί, δεν γίνεται να αναλάβουν τον Πρωινό Καφέ. Με έκανε να καταλάβω εκείνη την εποχή ότι έτσι είναι. Χαίρομαι που δεν κινήθηκα νομικά, γιατί έτσι θα έδινα αξία σε αυτόν που εκφράζει την άποψη αυτή». Τέλος, η Κατερίνα Ζαρίφη είπε: «Τότε ζούσε και ο μπαμπάς μου και σκεφτόμουν πώς θα το πάρουν οι γονείς μου. Όταν εκφέρεις μία γνώμη κυρίως για την εξωτερική εμφάνιση, πρέπει να σκέφτεσαι ότι ο άνθρωπος αυτός περιβάλλεται από άλλους ανθρώπους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις