Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ευρυδίκη Βαλαβάνη γάμος: «Πρέπει να παντρευτώ και εγώ, τι θα μείνω γεροντοκόρη;»
LIFESTYLE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη γάμος: «Πρέπει να παντρευτώ και εγώ, τι θα μείνω γεροντοκόρη;»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη γάμος: Η απάντηση στο ενδεχόμενο γάμου

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Ακόμη Δεν Είδες Τίποτα», το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε τις δικές της σκέψεις για όταν θα μείνει έγκυος. Ο Κώστας Τσουρός δεν δίστασε να την… πειράξει λέγοντάς της πως συνεχώς μιλάει για γάμους και παιδιά. «Είμαι σε μια ηλικία και σε μια στιγμή… που πρέπει να παντρευτώ και να κάνω παιδί» απάντησε η συνεργάτιδά του στον αέρα του Mega.

Η Σοφία Μανουσακίδου με την κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star συνάντησε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μίλησε για τον γάμο αλλά και τα σχόλια που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για τα κιλά των ανθρώπων. «Πρέπει να παντρευτώ και εγώ. Τι θα μείνω; Με τα 20 γατιά μου και γεροντοκόρη; Κάτι πρέπει να γίνει και για μένα. Όλα αυτά είναι χιούμορ και χαβαλές που κάνουμε. Βγαίνει από το ωραίο κλίμα που έχουμε μεταξύ μας. Δεν ξέρω αν θα δούμε γάμο μέχρι το καλοκαίρι… Δεν προλαβαίνουμε» απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Έχω υπάρξει σε θέση που να θέλω να φύγω από τη δουλειά μου αλλά είμαι επαγγελματίας και θέλω να φέρω όσο μπορώ το συμβόλαιο μου εις πέρας. Έμεινα μέχρι το τέλος. Βαριέμαι να μιλάω για κιλά. Θα φάω όποτε γουστάρω, θα κάνω τη διατροφή μου όποτε θέλω. Βαρέθηκα να σχολιάζουμε για τα κιλά των ανθρώπων και την εμφάνισή τους. Αλήθεια» τόνισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις