Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους – Μουρατίδης: «Θα θέλαμε να κάνουμε μαζί κάτι θεατρικό»
LIFESTYLE

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους – Μουρατίδης: «Θα θέλαμε να κάνουμε μαζί κάτι θεατρικό»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους - Μουρατίδης: «Ίσως έχει παίξει αρνητικό ρόλο στην προσωπική μου ζωή» ανέφερε η ηθοποιός για την αναγνωρισιμότητά της

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», όπου μίλησε για τους έφηβους γιους της, την αναγνωρισιμότητα και τη συνεργασία με την Κάτια Δανδουλάκη. Αρχικά, η ηθοποιός είπε σχετικά με τον σύζυγό της και τους γιους τους: «Με τον σύζυγό μου θα θέλαμε να κάνουμε μαζί κάτι θεατρικό, πρέπει να βρεθούν και οι συνθήκες. Οι γιοι μας διανύουν την περίοδο της εφηβείας και όλα είναι κανονικά, συνηθισμένα. Δεν είναι κάτι έξω από το συνηθισμένο. Η εφηβεία είναι μια κανονική συνθήκη, δεν μια ασθένεια, είναι μια κανονική συνθήκη και πρέπει έτσι να τη δεχόμαστε. Στα περισσότερα σπίτια, πιστεύω ότι η μητέρα είναι το “ανάχωμα”».

Για την αναγνωρισιμότητα, η ηθοποιός σχολίασε: «Η αναγνωρισιμότητα δεν έχει παίξει κανέναν ρόλο στην προσωπική μου ζωή, ίσως αρνητικό θα μπορούσε να πει κάποιος. Στην επαγγελματική ζωή ναι χρειάζεται η αναγνωρισιμότητα. Έχω έρθει σε δύσκολη θέση πολλές φορές εξαιτίας της αναγνωρισιμότητας. Η πιο δύσκολη στιγμή που έζησα ήταν με έναν φίλο μου που ήταν πολύ άρρωστος και υπήρχε άνθρωπος στο νοσοκομείο που του ζητούσε να πει αστεία».

Στο τέλος, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ανέφερε: «Η Κάτια Δανδουλάκη είναι ιδανικός συνεργάτης. Όταν μιλάς για εκείνη, ακούγονται όλα υπερβολικά. Δεν έχω κάποια τηλεοπτική πρόταση, αλλά θα ήθελα να κάνω κάτι τηλεοπτικό, αλλά όχι τώρα, όχι ακόμα. Είναι πολλές οι ώρες. Για το κομμάτι της παρουσίασης, ποτέ δεν λέω ποτέ. Μπορεί να υπάρξει κάτι που να με ενδιαφέρει».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις