Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρεάλ Μαδρίτης – Ράγιο Βαγιεκάνο: Δεν το περίμενε η βασίλισσα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρεάλ Μαδρίτης – Ράγιο Βαγιεκάνο: Δεν το περίμενε η βασίλισσα

Ρεάλ Μαδρίτης - Ράγιο Βαγιεκάνο: Μεγάλο παιχνίδι στο Μπερμαμπέου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Χθες (5/11) η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχτηκε για την 12 αγωνιστική της La liga την Ράγιο Βαγιεκάνο στο Μπερμαμπέου. Η νίκη (1-2) στο clasico κόντρα στην Μπαρτσελόνα και μάλιστα εκτός έδρας φαντάζει αρκετά μακρινή για τη Ρεάλ, η οποία απέτυχε να κάμψει την αντίσταση της Ράγιο Βαγιεκάνο με το αποτέλεσμα να μένει ισόπαλο 0-0 και την βασίλισσα να υποχωρεί από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όπου έμεινε μόνη η Χιρόνα.

Συγκεκριμένα, η Ρεάλ βρίσκεται στην 2η θέση με 29 βαθμούς κάτω από την πρωτοπόρα Χιρόνα που έχει 31 βαθμούς και πάνω από την Μπαρτσελόνα με 27 βαθμούς, ενώ η Ράγιο στην 9η θέση ισοβαθμεί με την Βαλένθια με 18 βαθμούς.

Ο αγώνας

Η βασίλισσα, ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως η τύχη στάθηκε μεγάλος αντίπαλος. Οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν σχεδόν αποκλειστικά και περίμεναν λάθη στην κυκλοφορία των γηπεδούχων για να δημιουργήσουν κάποια φάση, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη κι έτσι όλα θα κρίνονταν από τους παίκτες του Κάρλο Αντσελότι.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ κυμάνθηκε σε ρηχά νερά, ο Βινίσιους δεν ήταν απειλητικός και η είσοδος των Ροντρίγκο και Τόνι Κρόος έπειτα από το 70ό λεπτό δεν βοήθησε τη Ρεάλ, η οποία δεν κατάφερε να αποφύγει την απώλεια. Η Ράγιο Βαγεκάνο κατάφερε να φύγει αήττητη από την έδρα της Ρεάλ για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 2000 και να διατηρηθεί σε τροχιά Ευρώπης.

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής

Λας Πάλμας – Ατλέτικο (2-1)

Οσασούνα – Ζιρόνα (2-4)

Μπέτις – Μαγιόρκα (2-0)

Θέλτα – Σεβίλλη (1-1)

Ρεάλ Σοσιεδάφ – Μπαρτσελόνα (0-1)

Αλαβές – Αλμερία (1-0)

Βαλένθια – Γρανάδα (1-0)

Βιγιαρέαλ – Αθλέτικ (2-3)

Ρεάλ – Ράγιο Βαγεκάνο (0-0)

Ενώ σήμερα… 06/11 22:00 Χετάφε – Κάντιθ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις