Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Ντεμπούτο με νίκη στη Νότιγχαμ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Ντεμπούτο με νίκη στη Νότιγχαμ

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Ντεμπούτο για τον Έλληνα τερματοφύλακα

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Η Νότιγχαμ υποδέχτηκε την Άστον Βίλα για την 11η αγωνιστική της Premier League, όπου επικράτησε με 2-0. Ντεμπούτο στην ομάδα της Νότιγχαμ έκανε ο Έλληνας τερματοφύλακας Οδυσσέας Βλαχοδήμος με την φετινή μεταγραφή από την Μπενφίκα με 9 εκ. ευρώ. Έπειτα από 60 μέρες ως ποδοσφαιριστής της Νότιγχαμ πήρε το βάπτισμα του πυρός με τους ρεντς.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Μπενφίκα μετά το τέλος του αγώνα βρέθηκε να πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το 2-0 επί της Άστον Βίλα και την τρίτη επιτυχία των ρεντς στο φετινό πρωτάθλημα με την ομάδα να βρίσκεται στην 12 θέση με 13 βαθμούς. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πλευρό του οι νούμερο 1 φαν του, τα παιδιά του. Η σύζυγός του, Έλενα, βρισκόταν στις κερκίδες του γηπέδου μαζί με τα δύο τους παιδιά. Μετά το τέλος της αναμέτρησης μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έσπευσαν να αγκαλιάσουν τον μπαμπά τους.

Η καριέρα του

Ο 29χρονος τερματοφύλακας, ξεκίνησε την καριέρα του από την γερμανική ομάδα Στουτγάρδη ΙΙ από το 2011 έως 2015 με 66 εμφανίσεις και το 2016 πήγε στην πρώτη ομάδα με 3 εμφανίσεις. Στην συνέχεια πήγε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού την σεζόν 2016 μέχρι το 2018 με 52 εμφανίσεις. Όμως στην πορτογαλική ομάδα της Μπενφίκα έκανε μια επιτυχημένη σεζόν σε ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά και στο πρωτάθλημα το 2019 με 2023 με 152 εμφανίσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις