Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σεισμός στην Εύβοια: Δρόμος κόπηκε στα δύο – Απίστευτες εικόνες
ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμός στην Εύβοια: Δρόμος κόπηκε στα δύο – Απίστευτες εικόνες

Νέες καταστροφές στον δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας μετά τις σφοδρές πλημμύρες

Απίστευτες είναι οι νέες εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τα 5,1 Ρίχτερ στην Εύβοια. Διακρίνεται ειδικότερα κεντρικός δρόμος της Ευβοίας να ανοίγει στα δύο ενώ σπίτια της περιοχής έχουν ρωγμές. Η άσφαλτος άνοιξε κυριολεκτικά στα δύο σε δρόμο στο Κύμασι Εύβοιας, του δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας περιοχή η οποία υπέστη μεγάλες καταστροφές και από τις πλημμύρες. Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες και από τα σπίτια στο Κυμάσι που έχουν ρωγμές με τους κάτοικους να ανησυχούν για το τι θα ακολουθήσει στο ενδεχόμενο ενός μεγαλύτερου σεισμού. Σε βίντεο που έδωσε νωρίτερα στη δημοσιότητα το evima.gr φαίνονται σοβάδες να έχουν πέσει από τον σεισμό σε σπίτι στο Προκόπι Ευβοίας.

Νέο βίντεο από την στιγμή του σεισμού στην Εύβοια

«Στην αρχή νιώσαμε τη βιβλιοθήκη που είναι πλάι στις σκάλες να κουνιέται ενώ στο δευτερόλεπτο έπεφταν τα βιβλία το ένα μετά το άλλο. Με το που το αντιλήφθηκαμε, βγήκαμε απευθείας έξω», σημειώνει στο evima.gr κάτοικος της περιοχής.

Ζημιές προκλήθηκαν και σε σούπερ μάρκετ, όπως φαίνεται σε άλλο βίντεο. Ο καταστηματάρχης σπεύδει να βγει έξω, ενώ τα εμπορεύματα πέφτουν από τα ράφια. Ο σεισμός έγινε αισθητός στην Αθήνα και προκάλεσε κατολισθήσεις σε δρόμους όπως στο Δερβένι Ευβοίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις