Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κηφισιά μαχαίρωμα: “Είχε γάντια και ήταν γεμάτος αίματα, μαχαίρωσε το παιδί που δούλευε στο μπαρ”
ΕΛΛΑΔΑ

Κηφισιά μαχαίρωμα: “Είχε γάντια και ήταν γεμάτος αίματα, μαχαίρωσε το παιδί που δούλευε στο μπαρ”

Κηφισιά μαχαίρωμα: Στον Ευαγγελισμό με τραύματα στο κεφάλι και στα χέρια ο υπάλληλος του καταστήματος που μαχαιρώθηκε

Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, εξακολουθεί να βρίσκεται ο νεαρός υπάλληλος του καταστήματος που μαχαίρωσε την Πέμπτη (02.11.2023) ένας άντρας στην οδό Κασσαβέτη στην Κηφισιά. Σύμφωνα με το περιβάλλον του ιδιοκτήτη του καταστήματος στην Κηφισιά, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο αυτής της άγριας επίθεσης, καθώς επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει καμία οικονομική διαφορά με τον δράστη. Άτομα της επιχείρησης αναφέρουν μάλιστα ότι ο 21χρονος άντρας που επιτέθηκε με μαχαίρι στον εργαζόμενο της επιχείρησης, αντιμετωπίζει προβλήματα και πιθανώς κάνει χρήση τοξικών ουσιών.

Ο άτυχος υπάλληλος της επιχείρησης παραμένει στον Ευαγγελισμό με τραύματα στο κεφάλι και αμυντικά τραύματα στα χέρια, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η υγεία του. Οι αρχές κάνουν ενδελεχή έρευνα για τα ακριβή αίτια του απίστευτου περιστατικού στο κέντρο της Κηφισιάς. Περίπου στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης το κέντρο της Κηφισιάς μετατράπηκε σε σκηνικό τρόμου, καθώς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 21χρονος μπήκε στο εστιατόριο -καφετέρια και άρχισε να μαχαιρώνει τον εργαζόμενο. Αφού πρώτα μαχαίρωσε τον υπάλληλο στα χέρια και στα πόδια, ο νεαρός δράστης επιχείρησε να διαφύγει, τρέχοντας από την οδό Κασσαβέτη, ωστόσο τον ακινητοποίησαν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μαζί με περαστικούς, την ώρα που παντού υπήρχαν αίματα και έντρομοι πολίτες.

Κηφισιά ληστεία: Τι είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο Πρώτο Θέμα

«Ήταν περίπου στις 6, είχα έρθει για μια δουλειά του πατέρα μου και βγαίνω από το μαγαζί. Βλέπω ξαφνικά έναν τύπο με κουκούλα και γυαλί να περνάει μπροστά μου και άλλα 5-7 άτομα να τον κυνηγούν. Μετά από τέσσερα λεπτά τον έφεραν δύο τύποι με δεμένα τα χέρια πίσω, τον κρατούσαν. Δεν ήταν αστυνομικοί. Ήταν ο μαγαζάτορας και άλλος ένας» λέει ο αυτόπτης μάρτυρας. «Μαχαίρωσε το παιδί που δούλευε στο μπαρ. Τον λόγο δεν τον ξέρω. Είπε ότι δούλευε από 13 ετών και του έφαγαν τα λεφτά. Και τον ρώτησαν γιατί μαχαίρωσε και δεν απαντούσε» τονίζει δε. «Έλεγαν ότι κρατούσε μπαλτά, εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο. Είχε γάντια κουζίνας και ήταν γεμάτος αίματα» καταλήγει ο αυτόπτης μάρτυρας.

«Ήταν γεμάτος αίματα, σε πρόσωπο και χέρια. Ο δρόμος είχε γεμίσει αίματα» λέει από την πλευρά της μία γυναίκα, επίσης αυτόπτης μάρτυρας, για να προσθέσει ότι μετέβησαν στο φαρμακείο για να του δέσουν το κεφάλι με γάζες και στη συνέχεια κάλεσαν το ασθενοφόρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις